Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Από τη Μεζούρα στις «Camares»

Περπατώντας στον πεζόδρομο της οδού Κάππου, λίγο πριν συναντήσεις την Ιπποκράτους, δεν μπορείς να φανταστείς την όμορφη έκπληξη που σε περιμένει! Μαζί με το φθινόπωρο έρχεται και το Καφέ - brasserie «Camares»! Ένα διατηρητέο κτίριο του προηγούμενου αιώνα, πανδοχείο και πεταλωτήριο έως τα τέλη της δεκαετίας του '80,
μετατρέπεται σ' έναv εξαιρετικό all day coffee and brunch χώρο, διατηρώντας ανέπαφη την αρχιτεκτονική του τότε. Με την πέτρα και το ξύλο να κυριαρχούν, οι Camares ετοιμάζονται να σας υποδεχτούν όλες τις ώρες.

Από το πρωί με υψηλής ποιότητας καφέ και ποικιλία προτάσεων σε πρωινό, το μεσημέρι με ειδικά επιμελημένα πιάτα από τον σεφ Σωτήρη Μοσχοτά, το απόγευμα με όμορφα συνοδευτικά για τα ροφήματά σας και το βράδυ με ποτά και γευστικά κοκτέιλς.

Οικοδεσπότης ιδανικός ο Χρήστος Καραγεώργος, ο οποίος με μεράκι υπόσχεται να δημιουργήσει τον χώρο που λείπει από την πόλη και... αγαπάς να επισκέπτεσαι στο εξωτερικό!

Πολύ σύντομα οι Camares θα γίνουν ο αγαπημένος σου προορισμός!

(η διεύθυνση και το προσωπικό της Mεζούρας ευχαριστεί όλους τους φίλους από καρδιάς και σας προσκαλεί στις Camares, an easy way out)


«Camares»
Κάππου 4 Βέροια 

Τηλ. 23310 22001

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ