Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απίστευτο περιστατικό στη Βέροια: Τους άνοιξαν το σπίτι την ώρα της κηδείας!

Τα κλεφτρόνια δεν έχουν τον... Θεό τους!
Έχουμε ακούσει πολλές φορές για κρούσματα διαρρήξεων σε σπίτια που «έχουν γάμο», με τους διαρρήκτες να εκμεταλλεύονται την πολύωρη απουσία της οικογένειας και να μπουκάρουν στο σπίτι ανενόχλητοι, σηκώνοντας ότι χρυσαφικά και λεφτά είναι γεμάτο λόγω της ημέρας. Κλέφτες  όμως να παραμονεύουν για να μπουν
σε σπίτι κατά τη διάρκεια κηδείας; Το ακούσαμε και αυτό στη Βέροια! Το απίστευτο περιστατικό συνέβη κοντά στην Πιερίων, σε οικογένεια που έλειπε για την κηδεία της γιαγιάς τους.

Επιστρέφοντας η οικογένεια από το νεκροταφείο μαζί με τον ιερέα, βρήκαν το σπίτι... «ανάστα ο Κύριος». Οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της θανούσας και έχοντας αρκετή ώρα στη διάθεσή τους, έκαναν άνω - κάτω όλους τους χώρους, ψάχνοντας προφανώς για χρήματα, αφού σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της οικογένειας δεν έλειπε κάτι. 
Είχαν οι άνθρωποι τον πόνο τους, είχαν να αντιμετωπίσουν και αυτή την αναστάτωση, με αστυνομίες, καταθέσεις και κυρίως να επαναφέρουν το σπίτι στην αρχική του κατάσταση. Αφήναμε μέχρι τώρα φύλακες στους γάμους, θα αρχίσουμε και στις κηδείες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ