Quantcast

http://picasion.com/

Απάντηση Χαρέλα σε Σκουρλέτη για το «κανείς δεν πρέπει να είναι αστυνομικός για τον μισθό του»

Απάντηση στη διατύπωση του Υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη, στα εγκαίνια του πληροφοριακού περιπτέρου της ΕΛΑΣ στην 82η ΔΕΘ, πως «κανείς δεν πρέπει να είναι αστυνομικός για τον μισθό του», θέλησε να δώσει ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων (ΠΟΣΥΦΥ), Παναγιώτης Χαρέλας. Σε ανάρτησή του διευκρινίζει:
 «... Θα μου επιτρέψετε.. να συμφωνήσω μαζί του. Πως κανείς δεν πρέπει να είναι αστυνομικός για τον μισθό. Έχει απόλυτο δίκιο. Και έτσι πρέπει να το αντιλαμβανόμαστε. Με μια διαφορά όμως, ή μάλλον δύο:

Πως για να μην είναι αστυνομικός για τον μισθό, θα πρέπει εσύ πολιτικέ προϊστάμενε να του έχεις εξασφαλίσει σταθερές συνθήκες διαβίωσης σε αυτόν και την οικογένειά του. Να μην τον εξαθλιώνεις με περικοπές και μνημόνια και να του προσφέρεις τις αναγκαίες συνθήκες ώστε να προάγει απερίσπαστος το έργο του. Η φτωχοποίησή του που συνεχώς επιδιώκεται, δεν μπορεί να συνδυαστεί με την αστυνομία που ευαγγελίζεστε. 
Δεύτερον, μάλλον κάτι δεν κάνετε σωστά, καθώς με το σημερινό σύστημα εισαγωγής στο Σώμα (πανελλήνιες) όλοι ή σχεδόν όλοι εισέρχονται στο Σώμα ..για τον μισθό. Άρα εσείς οι ίδιοι θα πρέπει πρώτα να το αλλάξετε. Κατά τα λοιπά, δεν νομίζω πως διαφωνεί κανείς με όσα είπατε!!!...»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ