Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αντωνίου για Βασιλακόπουλο: «Να την κάνει με... ελαφρά πηδηματάκια»

Μπασκετική παρέμβαση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο Χρήστος Αντωνίου. Ο Βουλευτής Ημαθίας, με αφορμή την δύσκολη πρόκριση της Εθνικής στους 16 του Ευρωμπάσκετ, έκανε μια δήλωση που προκαλεί αίσθηση. Ο πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποίησε ευθέως τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ Γιώργο Βασιλακόπουλο, ρίχνοντας του ευθύνες για την κακή πορεία της «Επίσημης Αγαπημένης». Μάλιστα, δεν δίστασε δημόσια να αναφέρει πως πρέπει να την «κάνει με... ελαφρά πηδηματάκια» και να έρθει κάποιος... «άλλος», ο οποίος θα φέρει την ανάπτυξη του αθλήματος.
Να σημειώσουμε πως αυτή την ώρα οι διεθνείς βρίσκονται στην μέση της διοργάνωσης, προκρίθηκαν με δυσκολία μετά την νίκη με την Πολωνία και δίνουν την μάχη τους για ένα μετάλλιο.

Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση του Βουλευτή Ημαθίας: 

«Η εθνική ομάδα μπάσκετ μπορεί να έσωσε την τελευταία στιγμή την «παρτίδα» και να προκρίθηκε στους 16, αλλά με τις προηγούμενες εμφανίσεις της δεν έδειξε ότι είναι ικανή για κάποια διάκριση. Απόλυτα υπεύθυνος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιωργος Βασιλακόπουλος που πρέπει να την κάνει με «ελαφρά πηδηματάκια» αν θέλει να σώσει την υστεροφημία του. Είναι πλέον η απόλυτη τροχοπέδη για την ανάπτυξη του αθλήματος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ