Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άνοιγμα Τσαπαρόπουλου στους γνήσιους αριστερούς του ΠΑΣΟΚ

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος αναδημοσίευσε το άρθρο του Γιάννη Πανούση με τίτλο «Ριψάσπιδες;». Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου συντάσσεται με την άποψη του τέως Υπουργού Προστασίας του Πολίτη ότι «η Σοσιαλιστική Δημοκρατική Αριστερά του μέλλοντος έχει ανάγκη από τους γνήσιους αριστερούς του
ΠΑΣΟΚ για να εγγυηθούν, μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, την προοδευτική Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Οι ένθεν/κακείθεν ριψάσπιδες πρέπει να αντιληφθούν ότι παρά τις διαφωνίες, τόσο στο επίπεδο της διακυβέρνησης, όσο και σε αυτό της σοσιαλιστικής αντιπολίτευσης, δεν είναι η ώρα των ενδο-συγκρούσεων αλλά των προσεκτικών βημάτων προσέγγισης». Διαβάστε αναλυτικά το κείνεμο:

«Ειρωνικά αποσύρονται, ψεύτες μαχητές» Στέλιος-Σταύρος Καλαϊτζής, Φαντασία.

Αναρωτιόνται οι καλόπιστοι [και αφελείς;] φίλοι του ΠΑΣΟΚ γιατί δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα οι front men/women της εκλογικής διαδικασίας,γιατί δεν δημιουργούν ρεύμα. Η απάντηση είναι απλή:διότι όλοι φοβούνται τις συνωμοσίες της οπισθοφυλακής, δηλαδή των shadow men. Νομίζω ότι οι περισσότεροι υποψήφιοι-ακόμα κι αυτοί που συμμετέχουν με τον ένα η άλλο τρόπο στο «παιχνίδι» - δεν ελέγχουν ούτε την πορεία των πραγμάτων στο [λεγόμενο] χώρο της Κεντροαριστεράς, ούτε βέβαια τη στρατηγική.

Πολλοί μάλιστα μένουν έκπληκτοι από τους χειρισμούς της ανεξάρτητης [;] επιτροπής, μέλη της οποίας είναι προφανώς μυημένοι στις σκοπιμότητες των κινήσεων. Ενώ για τους αγωνιούντες πασοκτζήδες μοιάζει μπροστά να χάσκει το άγνωστο χάος και πίσω να επικρέμεται ο κίνδυνος της διάσπασης κάποιοι μέσα στα παρασκήνια απεργάζονται το τέλος του ιστορικού πράσινου ΠΑΣΟΚ και την αντικατάστασή του από ένα λαχανί παντός καιρού μόρφωμα.

Προσοχή. Η Σοσιαλιστική Δημοκρατική Αριστερά του μέλλοντος έχει ανάγκη από τους γνήσιους αριστερούς του ΠΑΣΟΚ για να εγγυηθούν, μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ,την προοδευτική Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Οι ένθεν/κακείθεν ριψάσπιδες πρέπει να αντιληφθούν ότι παρά τις διαφωνίες,τόσο στο επίπεδο της διακυβέρνησης, όσο και σε αυτό της σοσιαλιστικής αντιπολίτευσης, δεν είναι η ώρα των ενδο-συγκρούσεων αλλά των προσεκτικών βημάτων προσέγγισης.


Υ.Γ. Πάντοτε πίστευα ότι ο εχθρός κινείται «εντός στρατοπέδου», όμως τώρα που οι κερκόπορτες ανοίγουν από παντού,όλοι όσοι ομνύουν στην αριστερή ιδεολογία οφείλουν να καλύψουν τα νώτα της Κυβερνώσας γιατί αν προδοθεί ή αλωθεί ο χώρος δεν θα είναι ένοχοι για τα κόμματα αλλά για τα όνειρα του λαού.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ