Quantcast

http://picasion.com/

Ανακλήσεις αδειών σε μαγαζιά της Βέροιας συζητά η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου

Την Παρασκευή 29-09-2017 θα πραγματοποιήσει την τακτική συνεδρίασή της η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βέροιας. Η επιτροπή θα συνέλθη στο Δημαρχείο, Μητροπόλεως 46, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, ώρα 13:30. Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, περιλαμβάνονται ανακλήσεις και αφαιρέσεις
αδειών για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Βέροιας. Δείτε τα θέματα:

Θέμα 1ο Εισήγηση της Ε.Π.Ζ για “Σύσταση και έγκριση του κανονισμού λειτουργίας της Κυριακάτικης αγοράς της Τ.Κ. Ριζωμάτων της Δ.Ε. Μακεδονίδος του Δήμου Βέροιας”.

Θέμα 2ο Έγκριση ή μη χορήγησης αδείας για παράταση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής ή/και μουσικών οργάνων χαμηλής ισχύος στην Ξενοφώνη Ανδρουλάκη του Ξενοφών για το κατάστημά της στην Τοπική Κοινότητα Αγίας Μαρίνας.

Θέμα 3ο Προσωρινή διακοπή (αφαίρεση άδειας) λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρείας «Πιτούλιας Βασίλειος και ΣΙΑ Ο.Ε.» (“VOICE”, οδός Έλλης 5).

Θέμα 4ο Προσωρινή διακοπή λειτουργίας μουσικών οργάνων του Ιωάννη Μπεκιάρη του Κυπαρίσση (“Ρόδι”, οδός Ιπποκράτους 14).

Θέμα 5ο Ανάκληση ή μη αδείας ίδρυσης & λειτουργίας της επιχείρησης μαζικής εστίασης παρασκευής & προσφοράς πρόχειρου γεύματος του Παναγιώτη Πατρίκα του Νικολάου (“ΚΙΒΩΤΟΣ”, Παν. Τσαλδάρη 38).

Θέμα 6ο Ανάκληση ή μη αδείας ίδρυσης & λειτουργίας καταστήματος καφετέριας του Λαζάρου Δουλγερίδη του Παναγιώτη (“Nota – Note”, Λεωφ. Ανοίξεως 100).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ