«Αλκή»: Σωστά Γερμανικά με αποτελεσματικό τρόπο - Προκαταρκτική δωρεάν

ΣΩΣΤΑ γερμανικά με αποτελεσματικό τρόπο. Στόχος μας είναι πέρα από την κατάκτηση της ξένης γλώσσας να μεταδώσουμε και στοιχεία του Γερμανόφωνου πολιτισμού έτσι ώστε να προετοιμάσουμε τους μαθητές μας για πιθανή μελλοντική επαγγελματική συνεργασία με γερμανόφωνη χώρα όπως Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Βέλγιο και βόρεια Ιταλία. Τα προγράμματα μας
απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα επίπεδα γλωσσομάθειας και προετοιμάζουμε τους μαθητές μας για τις εξετάσεις Goethe Institut & OSD.

Έναρξη τμημάτων γερμανικών 18 Σεπτεμβρίου.
Έναρξη τμημάτων ενηλίκων 2 Οκτωβρίου.


ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ
Για τους μαθητές Δ & Ε δημοτικού που παρακολουθούν μαθήματα αγγλικής γλώσσας στην σχολή μας, αυτή η τάξη είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Σας περιμένουμε για τις εγγραφές σας!
Play & Learn
Στο κέντρο ξένων γλωσσών «Αλκή» λειτουργούν και τα τμήματα «Play & Learn». Τα τμήματα «Play & Learn» απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 3-6 ετών. Οι μικροί μας φίλοι έρχονται σε πρώτη επαφή με την αγγλική γλώσσα με ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ τρόπο. Μέσα από τραγούδι, παιχνίδι, θέατρο και παραμυθένιες ιστορίες, μαθαίνουμε τις πρώτες μας λέξεις και φράσεις.
Preparing Our Kids For The Future
Μαθαίνοντας ξένες γλώσσες από μικρή ηλικία τα παιδιά μπορούν να επικοινωνούν πιο εύκολα, να αισθάνονται άνετα σε οποιαδήποτε χώρα, να αυξάνουν μεγαλώνοντας τις πιθανότητες για εύρεση εργασίας, να εκτιμούν το δικό τους πολιτισμό και να δείχνουν ενδιαφέρον για τους ξένους πολιτισμούς.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Αλκή» επειδή εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως οι καλύτεροι διαφημιστές μας είναι οι γονείς που ήδη έχουν εμπιστευθεί σε εμάς τη διδασκαλία του παιδιού τους, η διευθύντρια της σχολής κα Δαληγγάρου Αναστασία, θα ήθελε να σας ανταμείψει για την υποστήριξή σας.
Για τον μήνα Σεπτέμβριο, όσοι προσέλθουν να εγγραφούν κατόπιν σύστασης από τους παλιότερους και τους φετινούς μαθητές μας, κερδίζουν, μαζί με αυτοί που τους σύστησαν, έκπτωση 15% επί των διδάκτρων!
Η εκμάθηση ξένων γλωσσών προσφέρει στα παιδιά πολλαπλά οφέλη.
1) Βοηθάει τα παιδιά να εκμεταλλευτούν πλήρως τις ικανότητές τους
2) Τα παιδιά που μαθαίνουν μια ξένη γλώσσα σε μικρή ηλικία μαθαίνουν άλλες γλώσσες με ευκολία
3) Τα παιδιά που μαθαίνουν μια ξένη γλώσσα μπορούν να συγκεντρώνονται καλύτερα από τα παιδιά που ξέρουν μόνο μια γλώσσα και έχουν περισσότερα γνωστικά πλεονεκτήματα


Σας περιμένουμε για τις εγγραφές σας!
Αγίου Δημητρίου 6, Βέροια
τηλ.: 23310 23001Δημοφιλείς αναρτήσεις