Quantcast

http://picasion.com/

Hμαθία: Ζητείται γεωπόνος στα φυτώρια «Μίλης»

Στείλτε την αίτησή σας με email
Η εταιρεία «Φυτώρια Βασίλειος Κ. Μίλης» που εδρεύει στα Μονόσπιτα Νάουσας με επίσημη ανακοίνωσή της γνωστοποιεί στο κοινό πως επιθυμεί να προσλάβει έναν γεωπόνο. Για τους ενδιαφερόμενους, το email επικοινωνίας όπου και μπορούν να στείλουν την σχετική αίτηση είναι το:

milisnurseries@gmail.com. 
Τα φυτώρια οπωροφόρων δένδρων «Μίλη» ασχολούνται με την παραγωγή και εμπορία δενδρυλλίων καρποφόρων, δασικών και καλλωπιστικών. Στα μέσα της δεκαετίας του 1960, ο Κωνσταντίνος Μίλης, αφουγκραζόμενος τις ανάγκες του Έλληνα δενδροκόμου για υγιές πολλαπλασιαστικό υλικό, χρησιμοποιεί τις μέχρι τότε γνωστές στην περιοχή πρακτικές και σε συνεργασία με γεωτεχνικούς της εποχής, ξεκινάει την δημιουργία του πρώτου φυτωρίου οπωροφόρων δέντρων (ροδάκινα, κεράσια, βερίκοκα, δαμάσκηνα, μήλα, αχλάδια κλπ). 

Λίγα χρόνια αργότερα, ο γιός του και σημερινός ιδιοκτήτης, Βασίλειος Μίλης, αναλαμβάνει τα ηνία της εταιρείας εμπλουτίζοντας την γκάμα των προσφερομένων ειδών, υποκειμένων και ποικιλιών. 
Σε συνεργασία τόσο με πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όσο και με ευρωπαϊκά ινστιτούτα, αναπτύσσει στις εκτάσεις του φυτωρίου δέντρα ικανά να καλύψουν τις αυξημένες απαιτήσεις των παραγωγών, πάντα με γνώμονα την διασφάλιση της ποιότητας των φυτών. 
Παράλληλα, επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό, στελεχώνει την εταιρεία με γεωπόνους στοχεύοντας στο after sales service. Να σταθεί δηλαδή δίπλα στον αγρότη, παρέχοντας όπου χρειαστεί καλλιεργητικές γνώσεις (φυτοπροστασία, λίπανση, κλάδεμα κλπ), παρακολουθώντας ταυτόχρονα τις σύγχρονες παγκόσμιες τάσεις. 
Λόγω του ότι η εταιρεία είναι γνωστή στον ευρωπαϊκό χώρο, γίνεται αποδέκτης ενός ολοένα αυξανόμενου όγκου πληροφοριών και νέων ποικιλιών. 

Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε όλες τις αξιόλογες διεθνείς εκθέσεις:
Agrotica - Ελλάδα
Agra Plovdiv - Βουλγαρία
Agricultural Fair Novi Sad - Σερβία
Indagra - Ρουμανία
Moldagrotech - Μολδαβία
Yugagro - Ρωσία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ