Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαβδαρίδης: «Ο Τσίπρας κορόιδεψε στα μούτρα τον Ελληνικό λαό»

Δυναμικό come-back μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook έκανε σήμερα ο τέως βουλευτής της ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης, εξαπολύοντας δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Φαίνεται πως το καλοκαίρι μπορεί να φεύγει, όμως το φθινόπωρο προμηνύεται ιδιαιτέρως θερμό σε ό,τι αφορά την πολιτική επικαιρότητα. Δείτε αναλυτικά την τοποθέτησή του: 

«1.500 πλειστηριασμοί ξεκινάνε το Σεπτέμβριο από το κόμμα που κέρδισε τις εκλογές με σύνθημα "Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη." Και αυτό είναι μόνο μία περίπτωση από ένα σωρό υποσχέσεων και φτηνών λαϊκίστικων συνθημάτων, με τα οποία ο Αλ. Τσίπρας κορόιδεψε στα μούτρα τον ελληνικό λαό και έγινε Πρωθυπουργός. 

Θυμίζω τι υποσχέθηκε, μεταξύ άλλων: δωρεάν ρεύμα 3.600 Kwh σε 300.000 φτωχές οικογένειες, κουπόνια σίτισης σε 300.000 άπορες, δωρεάν ιατρική περίθαλψη στους πάντες και μείωση έως και μηδενισμό της συμμετοχής στα φάρμακα, κατάργηση της εξίσωσης του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης, άμεση κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, δεν πληρώνω στα διόδια, καμία κατάσχεση σε τραπεζικούς λογαριασμούς για οφειλές προς τη ΔΟΥ ειδικά των φτωχών και αναξιοπαθούντων, αφορολόγητο ύψους 12.000 ευρώ, διαγραφή μέρους οφειλών για φτωχούς δανειολήπτες και αναπροσαρμογή των οφειλών των υπολοίπων, αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας έως 300.000 ευρώ, αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ στον ιδιωτικό τομέα, δημιουργία 300.000 θέσεων εργασίας με πρόγραμμα 8 δισ. τα δύο πρώτα χρόνια, διεύρυνση του αριθμού των δικαιούχων επιδόματος εργασίας.

Και αφού δεν έκαναν απολύτως τίποτα απ' όσα υποσχέθηκαν, πιάσανε το προσφιλές τους θέμα για τον Χίτλερ και τον Στάλιν. Αυτό θέλουν, αυτό επιδιώκουν και το καταφέρνουν. Είναι οι καλύτεροι στο να πετάνε την μπάλα στην εξέδρα και να διχάζουν τον ελληνικό λαό. Δεν θα πετύχουν να μας τελειώσουν, αρκεί να είμαστε υποψιασμένοι και σε εγρήγορση...»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ