Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το «σπασικλάκι» της Βέροιας που έγινε star της τηλεόρασης - Ποια είναι;

Από καστανή σημαιοφόρος, λαμπερή ξανθιά TV persona! Το όνομα Χαμαϊδή Ζησιοπούλου σας λέει κάτι; Μάλλον όχι. Την Εμη Λιβανίου, όμως, σίγουρα την ξέρετε όλοι! Καλά καταλάβατε: Χαμαϊδή Ζησιοπούλου είναι το πραγματικό όνομα της πανέμορφης και πανύψηλης -η Εμη είναι 1,85 μ.- ξανθιάς Βεροιώτισσας παρουσιάστριας με την σπουδαία καριέρα στο ενεργητικό της. Ο «Βεροιώτης» κάνει flashback στα παιδικά της χρόνια και σας παρουσιάζει αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τη ζωή της τηλεπαρουσιάστριας.
Η Εμη κατάγεται από την Καλλιθέα της Βέροιας και ο πατέρας της Ευάγγελος, ήταν ένας πετυχημένος μεσίτης της περιοχής. Η Εμη από μικρή ήταν μια κουκλίτσα. Το καστανό κοριτσάκι με τα σπινθηροβόλα μάτια, που έμελλε να γίνει μια απαστράπτουσα ξανθιά παρουσιάστρια, από πολύ μικρό είχε δίψα για γνώσεις. Ηταν μελετηρή και απόλυτα συνεπής στις μαθητικές της υποχρεώσεις. Με άλλα λόγια, η Εμη ήταν το «σπασικλάκι» του σχολείου. Και (βέβαια), ήταν και σημαιοφόρος! Ωστόσο, έβρισκε χρόνο και για τις εξόδους της. 
Το '92 μπήκε στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στη Σχολή Νομικής. Ομως ήθελε να καταρτιστεί κι άλλο στο αντικείμενό της. Το '96, λοιπόν, τη βρίσκει στο Στρασβούργο, όπου σπουδάζει Κοινοτικό Δίκαιο. Και εκεί τα πέρασε σούπερ. Τα φοιτητικά χρόνια γενικότερα ήταν μια έξοχη εμπειρία για την Εμη. Πώς, λοιπόν, από πολλά υποσχόμενη δικηγόρος πέρασε στην τηλεόραση; Το '97 -καθ' όλα καταρτισμένη πια- κατεβαίνει στην Αθήνα και αρχίζει να ασχολείται ενεργά με τη δικηγορία. Κάποια στιγμή, και ενώ είχε το δικό της γραφείο στο Κολωνάκι, έμαθε ότι γίνονταν δοκιμαστικά του Mega στη Σταδίου. Στο κανάλι έψαχναν για μια κοπέλα για συνεντεύξεις. Η Εμη πήγε αμέσως, αλλά έκανε... 250 σαρδάμ. Ωστόσο, την ξανακάλεσαν από το κανάλι και λίγο μετά έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο δίπλα στον Γιώργο Πολυχρονίου στην εκπομπή «Πολύ καλημέρα σας». Ετσι γεννήθηκε το τηλεοπτικό της αστέρι. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά.



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ