Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το πολύνεκρο τροχαίο που συγκλόνισε τη Βέροια: Που βρίσκεται σήμερα ο Ρουμάνος οδηγός;

Ήταν Κυριακή 5 Οκτωβρίου του 2014 όταν μια είδηση σόκαρε κυριολεκτικά όλο το πανελλήνιο. Ολα ξεκίνησαν όταν μια νταλίκα στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη, προσέκρουσε επάνω σε δεκάδες ΙΧ αυτοκίνητα, το οποία ήταν σταθμευμένα, καθώς στο οδόστρωμα διεξάγονταν έργα και είχε διακοπεί η κυκλοφορία. Απολογισμός της καραμπόλας

ήταν έξι νεκροί και δεκάδες τραυματίες, οι οποίοι εισήχθησαν αμέσως στα γειτονικά Νοσοκομεία Βέροιας, Θεσσαλονίκης και Κατερίνης. Μια φοβερή καραμπόλα που οδήγησε σε μάζες οχημάτων και ενεπλάκησαν περισσότερα από 35 αυτοκίνητα μεταξύ των οποίων και τρεις νταλίκες.
Ο αλλοδαπός κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και πρόκληση σωματικής βλάβης κατά συρροή. 
Η συνολική ποινή του ήταν εξαγοράσιμη. Μετά από μια μεγάλη περιπέτεια στις Ελληνικές φυλακές (αρχικά στις Φυλακές των Διαβατών και στην συνέχεια στις Φυλακές των Τρικάλων), ο Νικολάι Τουντοράν αποφυλακίστηκε και πλέον βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Διαμένει μόνιμα σε μια κωμόπολη λίγο έξω από το Βουκουρέστι. Προσπαθεί να ξεχάσει αυτόν τον εφιάλτη που έζησε και να σταθεί ξανά στα πόδια του. Δυστυχώς, οι μνήμες και οι τύψεις κυριαρχούν μέσα στο μυαλό του, ωστόσο με την βοήθεια της οικογενείας του, προσπαθεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή του. 













ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ