Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα πιτσιρίκια της Βέροιας, ο μάγκας Κουτσογιάννης και ο «κιλότας» Βενγκέρ

Γεια και χαρά σε όλα τα αρρωστάκια της μπάλας. Που χάθηκα; Πολλοί με ρωτάνε που είσαι ρε «Αλέφα» και γιατί έχεις να γράψεις ένα ολόκληρο μήνα στο «Βεροιώτη»; Μήπως σε απέλυσε ο Πατσίκας. Χα, Χα, Χα. Όχι ρε μάγκες, απλά έλειπα διακοπές στην Κατερίνη. Πήρα την γριά και την αράξαμε για 20 ημέρες στην σκιά... του Ολύμπου. Πάμε τώρα στα δικά μας. Η
Βέροια τα έχουμε πει. Με τα πιτσιρίκια που έχει αποκτήσει ο αντικειμενικός στόχος της είναι να παραμείνει στην Football League. Προσωπικά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος, γιατί όταν μέσα σε μια ομάδα δεν υπάρχει εμπειρία, αντίο ζωή το έργο.
Άσχετο, αλλά ήθελα να σχολιάσω λίγο τον Δήμαρχο της Νάουσας. Μεγάλος μάγκας ο τύπος. Έχει κάνει έργο εκεί ο Κουτσογιάννης. Μου αρέσει που δεν μασάει και παίζει σύστημα 3-4-3. Μέρα παρά μέρα παρουσιάζει και ένα μικρό έργο στη Νάουσα. Μέχρι και υπόγειους κάδους σκουπιδιών έβαλε για τους δημότες του. Έτσι είναι όταν βάζεις νέα παιδιά με όρεξη σε θέσεις ευθύνες. Όχι σαν τις δικές μας τις γεροντάρες που για να διανύσουν την Μητροπόλεως θέλουν μια αιωνιότητα και μια ημέρα.
Είδα χθες την ματσάρα της Άρσεναλ με την Λέστερ και έμεινα «παγωτό». 4-3 έλειξε... Ρε εσείς τι παιχνιδάρα ήταν αυτή; Γκολάρες, εναλλαγές φάσεων, πάνω - κάτω η μπάλα, ανατροπές. Όλα τα είχε η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Και μετά μου λες να δω τον αγώνα Απόλλων Αθηνών - Λεβαδειακός. Ήμαρτον Παναγιά μου! To κακό είναι ότι σκόραρε ο Ράμσεϊ. Κάποιος διάσημος πάλι θα πεθάνει... Αυτός ο Βενγκέρ έγινε 68 χρονών και ακόμα μυαλό δεν έχει βάλει. Είναι ο προπονητής του όσα βάλουμε και όσα φάμε. Αυτό μπορεί να σου προσφέρει θέαμα, αλλά όχι ουσία και κυρίως τρόπαια. Γιατί η γκέλα θα γίνει κάποια στιγμή. Δεν είναι τυχαίο ρε «κιλότα» που δεν έχεις πάρει πρωτάθλημα εδώ και 21 χρόνια, ξύπνα! Πάρε μάτι, βάλε λάδι και έλα βράδυ:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ