Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στα τρία κομμένη η πρώην «Συμπολιτεία» - Οι παλιοί, οι ανένταχτοι και οι ανεξάρτητοι

Αν και δεν μπήκαμε επισήμως στην φθινοπωρινή περίοδο, όπου το πολιτικό ρεπορτάζ ανεβάζει στροφές, ωστόσο οι διεργασίες μεταξύ στελεχών, συντρόφων και φανατικών υποστηρικτών έχουν χτυπήσει «κόκκινο». Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Βεροιώτη», η πάλαι κραταιά δύναμη της «Συμπολιτείας» που κατάφερε να ηγηθεί του Δήμου για οκτώ ολόκληρα
χρόνια, έχει κοπεί στα τρία κομμάτια. Από την μία πλευρά, οι «παλιοί» που μετ' εξέλιξαν το... καράβι σε «Δράση με Γνώση», από την άλλη πλευρά, οι «ανένταχτοι» που φιλοδοξούν να παίξουν τα... ρέστα τους στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση και οι «ανεξάρτητοι», όπου αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. 

Ήδη τα «στρατόπεδα» των τριών πλευρών έχουν σχηματιστεί και δεν διστάζουν να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις σ' ολόκληρο τον Δήμο. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες το επόμενο χρονικό διάστημα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ηχηρές εκπλήξεις με ονόματα που είτε αποχωρούν, είτε ενσωματώνονται σε υπο-ομάδες. 

Υποψήφιοι, δήμαρχοι, «στρατηγοί», «λοχαγοί» και απλοί «στρατιώτες» θα ριχτούν στην μάχη σε μια προεκλογική περίοδο, όπου θα κρατήσει για περίπου 20 μήνες. Γιατί όπως συζητείται έντονα στην πολιτική πιάτσα, ο αγώνας αυτός θα είναι μαραθώνιος, με την ταχύτητα στην κούρσα να υπολογίζεται σε 100άρι.

Όλα τα παραπάνω είναι εις γνώσει του Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, ο οποίος ήδη καταστρώνει την δική του στρατηγική ενόψει δημοτικών εκλογών. Για τον λόγο αυτό έχει εντείνει τις συναντήσεις του με ανθρώπους του σκληρού πυρήνα του.

Μείνετε συντονισμένοι στον «δαιμόνιο»... Όπως σας έχουμε δεσμευτεί σε προηγούμενες αναρτήσεις, έρχεται αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, με παρασκήνιο, ονόματα και μυστικές συναντήσεις που θα συζητηθούν. Γιατί η προεκλογική περίοδος στη Βέροια ξεκίνησε...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ