Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σκοντάψαμε σε γνωστές βεροιώτικες φυσιογνωμίες στο περιοδικό CIAO

Τι βρίσκει κανείς ξεφυλλίζοντας το περιοδικό CIAO που κυκλοφόρησε σήμερα; Μια γνώριμη φυσιογνωμία της Βέροιας που την έχουμε συνδέσει με κάτι πολύ αγαπημένο. Τον Δημήτρη Ζαμπελάκη, έναν εκ των ιδιοκτητών του «Στάσου Μύγδαλα», να ποζάρει πλάι σε γνωστούς ηθοποιούς. Όχι, ο κύριος Ζαμπελάκης δεν παραβρέθηκε σε κάποια θεατρική πρεμιέρα στην πρωτεύουσα. Απλά όλος ο θεατρικός κόσμος της, πέρασε και φέτος το καλοκαίρι από τη Βέροια και το «Στάσου Μύγδαλα». 
Το περιοδικό CIAO που κυκλοφορεί, φιλοξενεί στις σελίδες του ένα μικρό αφιέρωμα για το αγαπημένο μεζεδοπωλείο της οδού Μητροπόλεως, που από ότι φαίνεται η φήμη του έχει φτάσει πολύ μακρυά. Με τίτλο του άρθρου «Πολιτιστικό καλοκαίρι στη Βέροια», αναφέρθηκε στην προτίμηση που δείχνουν οι Βεροιώτες στο «Στάσου Μύγδαλα», που πλέον έχει γίνει γνωστό και στους καλλιτεχνικούς κύκλους της πρωτεύουσας, καθώς κανείς δε φεύγει από τη Βέροια χωρίς μια στάση στο... «Στάσου». 
Το άρθρο αναφέρει τα εξής: «Γνωστές παραστάσεις, με καταξιωμένους ηθοποιούς θαύμασαν οι Βεροιώτες και φέτος. Λυσιστράτη, με το δυναμικό cast Φιλιππιδη, Μπέζο, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Στέλιος Μάινας και «Σταυρός του Νότου», Μπέσσυ Μάλφα και «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», χειροκρότησαν και χάρηκαν όσοι τα είδαν. Η συνέχεια, που αλλού; Παρά στο «Στάσου Μύγδαλα», το γνωστό πλέον μεζεδοπωλείο - εστιατόριο της Βέροιας. Στέκι των επωνύμων της πόλης αλλά φυσικά και όλων όσων εκτιμούν και ξέρουν να απολαύσουν τις εξαιρετικές γεύσεις. Στις φωτο οι κύριοι Δημήτρης Ζαμπελάκης, ένας εκ των ιδιοκτητών του «Στάσου Μύγδαλα», με τους γνωστούς και καταξιωμένους ηθοποιούς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ