Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε λίγες μόνο μέρες: Ο ανανεωμένος «Punchinello» ανοίγει τις πόρτες του!

Γεμάτος εκπλήξεις, έτοιμος για παιδικά πάρτι και παιχνίδι - εμπειρία!
Οι εργασίες όπου να' ναι ολοκληρώνονται και μόνο κάποιες λεπτομέρειες έχουν μείνει για να ολοκληρωθεί το μεγάλο αυτό project που ετοιμάζει ο «Punchinello». Ο αγαπημένος παιδότοπος μικρών και μεγάλων αυτό το καλοκαίρι αποφάσισε να μεταμορφωθεί σε έναν πολυχώρο υψηλών προδιαγραφών και απίστευτης διασκέδασης για τους μικρούς του φίλους αλλά και για στιγμές χαλάρωσης των μεγάλων. Και τα κατάφερε! Σε λίγες μόνο μέρες θα ανοίξει τις πόρτες του και μικροί - μεγάλοι θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό!
Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι παιχνιδιού και πολλές διαφορετικές θεματικές πίστες αθλημάτων και δραστηριοτήτων ετοιμάζονται σε έναν χώρο πολλών τετραγωνικών, που θα κάνει το παιχνίδι στον «Punchinello» μια αξέχαστη εμπειρία! Έ - Έ- Έρχεταιιιιιιιι!

Θέλετε να είστε από τους πρώτους που θα απολαύσετε το πιο ξεχωριστό πάρτι του παιδιού σας στον ανανεωμένο και πρωτοποριακό χώρο που δημιουργήθηκε στον «Punchinello»; Θέλετα τα γενέθλιά του παιδιού σας θα γίνουν το απόλυτο θέμα συζήτησης στους φίλους του; Ο μικρός ή η μικρή σας θα σας λατρέψουν και εσείς θα ενθουσιαστείτε με την ποιότητα των υπηρεσιών, την εξυπηρέτηση και τις τιμές!  
Καλέστε στα τηλέφωνα 
2331020553
6975406599
6936523372
6983224701

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ