Quantcast

http://picasion.com/

Πουλτσίδης: «Ο Νικολάι ήταν ο τελευταίος τροχός της αμάξης που «πλήρωσε το μάρμαρο» της κτηνωδίας»

Με αφορμή το χθεσινό δημοσίευμα του «Βεροιώτη», σχετικά με το «πολύνεκρο τροχαίο που συγκλόνισε τη Βέροια: Που βρίσκεται σήμερα ο Ρουμάνος οδηγός»; ο γνωστός Βεροιώτης δικηγόρος Γιάννης Πουλτσίδης έκανε παρέμβαση αναφέροντας πως ο εντολέας του ήταν ο τελευταίος τροχός της αμάξης που «πλήρωσε το μάρμαρο» αυτής της κτηνωδίας.
Μάλιστα, ο συνήγορος του Νικολάι Τουντοράν τονίζει με ιδιαίτερη έμφαση ότι πλέον έχει απομείνει η θλίψη για τον θάνατο των ανθρώπων, στις οικογένειες των οποίων, εκφράζει τα βαθιά του συλληπητήρια. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του:
«Ως συνήγορος του Νικολάι και έχων γνώση της δικογραφίας να συμπληρώσω οτι υπήρχαν εγκληματικές/ότατες αμέλειες τρίτων, στο όριο του ενδεχόμενου δόλου, οι οποίες επέφεραν αυτό το θλιβερό αποτέλεσμα. Ο Νικολάι όπως ανέφερα και τότε στην αγόρευσή μου, τον Μάρτιο του 2015, ήταν ο τελευταίος τροχός της αμάξης που "πλήρωσε το μάρμαρο" αυτής της κτηνωδίας. Ευτυχώς για τον ίδιο και ύστερα από ένα μεγάλο δικαστικό αγώνα που δώσαμε, ο εφιάλτης αυτός έχει λάβει τέλος και όλα για τον ίδιο βαίνουν πλέον καλώς. Το μόνο που έχει απομείνει είναι η θλίψη για τους θανόντες, τους συντοπίτες μου, στις οικογένειες των οποίων εκφράζω και μέσω του εντολέα μου τα βαθιά μας συλληπητήρια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ