Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Που μπορείς να φας Γαριδομακαρονάδα, Ταλιατέλες με Σολομό και Γαρδουμπάκι με 7€;

Το «ouzo's» ετοίμασε 3 πολυτελή πιάτα... 
για όλους!
Τι μας ετοίμασε πάλι η κουζίνα του «ouzo's ouzeria»; Τρία πολυτελή πιάτα που πολλοί από εμάς θέλαμε να τα γευτούμε αλλά διστάζαμε... λόγω τιμής! Το «ouzo's ouzeria» μας τα μαγειρεύει πλέον καθημερινά και μπορεί να μας τα προσφέρει στη μοναδική τιμή των 7€, χωρίς
καμιά έκπτωση στην ποιότητα και τη νοστιμιά.
Γαριδομακαρονάδα, Ταλιατέλες με σολομό και σπανάκι και Γαρδουμπάκι με πατάτες country. Οι κορυφαίοι εκπρόσωποι της θαλασσινής και της μερακλίδικης κουζίνας, στο πιάτο σας σε χορταστική ποσότητα και φυσικά 100% χειροποίητα, όπως ότι βγαίνει από την κουζίνα του «ouzo's». 


Με 10€1 πιάτο + 1 ατομική σαλάτα + 1 ποτό με την κάρτα «ouzo's»
Είστε κάτοχοι της κάρτας «ouzo's»; Την κάρτα προνομίων που σας παρέχει το «ouzo's», με την οποία μπορείτε να απολαμβάνετε, επιστροφή χρημάτων και πόντους για εξαργύρωση σε προσφορές στο κατάστημα; Την έχετε; Τότε μπορείτε να απολαμβάνετε με 10€: 1 από τα 3 καινούρια εκλεκτά πιάτα (Γαριδομακαρονάδα ή Ταλιατέλες με Σολομό ή Γαρδουμπάκι με πατάτες country) + 1 σαλάτα ατομική ouzo's + 1 ποτήρι κρασί ή 1 μπύρα ή 1 αναψυκτικό.
Ελάτε στο «ouzo's ouzeria» στην Περικλέους 8, πίσω από την Παλιά Μητρόπολη Βέροιας απολαύστε την υπέροχη χειροποίητη κουζίνα του, ρωτήστε ένα μέλος του προσωπικού για την κάρτα «ouzo's» και ξεκινήστε να επωφελείστε από τις αγορές σας!

«ouzo's ouzeria»
Περικλέους 8
Ανοιχτά καθημερινά εκτός Δευτέρας.
Τηλ. 2331125060




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ