Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι πρώτες εικόνες από τον ανανεωμένο «Punchinello» - Opening Τετάρτη 23\8

Με νέους χώρους και νέα πακέτα προσφορών - Δείτε τα!
Η μεγάλη μέρα έφτασε και ο παιδότοπος «Punchinello» επιστρέφει, με ανανεωμένους χώρους και με νέες, πρωτοποριακές και καινοτόμες προτάσεις παιχνιδιού και διασκέδασης, όχι μόνο για τη Βέροια αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα! Την Τετάρτη 23 Αυγούστου, οι
πόρτες του «Punchinello» θα ανοίξουν και μικροί - μεγάλοι θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό!
Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι με πίστες SURVIVOR και NOMADS δημιουργήθηκαν για να μετατρέψουν το παιχνίδι σε μια απίστευτη εμπειρία. Θεματικές πίστες αθλημάτων και δραστηριοτήτων κάλυψαν τον πολλών τετραγωνικών χώρο του «Punchinello», έτσι ώστε καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα να παρέχει αθλητικές δραστηριότητες και παιχνίδι, προστατευμένα και με ασφάλεια.
Ο «Punchinello» ανανέωσε και τους υπόλοιπους χώρους του όπου οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν να απασχολούνται δημιουργικά και να περνούν ευχάριστα την ώρα τους αλλά και οι γονείς θα μπορούν να χαλαρώνουν, απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό τους.
Και φυσικά τα παιδικά πάρτι στον «Punchinello» θα γίνουν θέμα συζήτησης στους φίλους των παιδιών σας που θα ενθουσιαστούν με τις απίστευτες προτάσεις παιχνιδιού και διασκέδασης, τις τούρτες και τους απίστευτους χώρους.
Και οι γονείς θα ενθουσιαστούν με τις νέες προτάσεις και επιλογές αλλά και με τα πακέτα γενεθλίων, που όπως πάντα είναι ασυναγώνιστα.
Ο «Punchinello» θέλοντας να ευχαριστήσει όλα τα παιδάκια, έχει και ειδικές προσφορές στα πάρτι για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όπως μονογονεϊκές οικογένειες, ανέργους και πολύτεκνους, παρέχοντας έκπτωση στα πακέτα γενεθλίων 30% (για τις ημέρες Δευτέρα - Τρίτη - Πέμπτη)
Επίσης, κάθε Δευτέρα - Τρίτη - Πέμπτη, προσφέρει ένα συνδυαστικό πακέτο προσφορών, από 14€ με ΜΟΝΟ 6,5€ που περιλαμβάνει:
4 ντόνατς + 2 τοστ + 2 χυμούς + 2 ροφήματα (καφέ, αναψυκτικό, χυμό).

Καλέστε στα τηλέφωνα 
2331020553
6975406599
6936523372
6983224701








ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ