Quantcast

http://picasion.com/

Νέα ομάδα μπάσκετ στη Βέροια - Ποιο είναι το όνομά της και ποιο το Δ.Σ.

Ένας νέος σύλλογος ιδρύθηκε στην Ημαθία και συγκεκριμένα στην πόλη της Βέροιας! Ο Κ.Σ. «ΑΕΤΟΙ» Βέροιας όπως είναι το πλήρες όνομα του, είναι το νέο μέλος του μπάσκετ στον νομό, που ευελπιστεί να παραμείνει για χρόνια στο αθλητικό προσκήνιο και να δώσει παράλληλα τη δυνατότητα σε όσους αγαπούν το άθλημα, να έρθουν στην οικογένεια του. Μοναδικός στόχος είναι η
τήρηση του «ευ αγωνίζεσθαι», η εξάσκηση του μυαλού και του σώματος και βεβαίως να αποτελέσει μια εναλλακτική λύση για όσους θέλουν να ξεφύγουν μερικές ώρες από την καθημερινότητα.

Άλλωστε, το να κάνεις πλέον πρωταθλητισμό και να στοχεύεις ψηλά (θεμιτό, αλλά πλέον θέλει και... βαθιές τσέπες) είναι εξαιρετικά δύσκολο, επομένως η δημιουργία ενός νέου αθλητικού συλλόγου αποτελεί πλέον έναν τρόπο να συγκεντρώνεις φίλους, παρέες και φανατικούς του αθλήματος σε έναν χώρο!

Οι Αετοί Βέροιας θα συμμετέχουν φέτος στο πρωτάθλημα της Β ΕΚΑΣΚΕΜ (και στο νεότευκτο Κύπελλο). με προπονητή και ρόστερ που (ως επί τω πλείστον) έχουν μείνει λιγότερα ή περισσότερα χρόνια μακριά από το μπάσκετ ή με αθλητές που δεν έχουν το χρόνο (λόγω επαγγελματικών κυρίως υποχρεώσεων) να αγωνιστούν σε υψηλότερο επίπεδο.

Στο διοικητικό σχήμα συμμετέχουν οι επιχειρηματίες Σίμος Γαβριηλίδης (simparts.gr) και Αντώνης Φωτιάδης (Ανταλλακτικά Φωτιάδης), οι οποίοι θα εκτελούν χρέη προέδρου και αντιπροέδρου αντίστοιχα, ο αθλητικογράφος Αργύρης Τσιγγενόπουλος ο οποίος κατέχει το πόστο του Γενικού Γραμματέα και τα μέλη Ευφημία Κυριακίδου και Χριστίνα Παπαδοπούλου, που θα συνεισφέρουν με τον δικό τους τρόπο στη νέα αυτή προσπάθεια.

Αναλυτικά το ΔΣ :

Πρόεδρος: Γαβριηλίδης Συμεών
Αντιπρόεδρος: Φωτιάδης Αντώνιος
Γενικός Γραμματέας: Τσιγγενόπουλος Αργύριος
Μέλη: Κυριακίδου Ευφημία, Παπαδοπούλου Χριστίνα

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο προπονητής της ομάδας, ενώ σταδιακά θα ενσωματώνονται οι παίκτες που θα αποτελέσουν το παρθενικό ρόστερ των Αετών Βέροιας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ