Quantcast

http://picasion.com/

«Νano Wash»: Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου με ΜΟΝΟ από 40€!!!

Το «Νano Wash» στην Αγία Βαρβάρα Βέροιας δεν είναι απλά ένα πλυντήριο αυτοκινήτων... είναι το απόλυτο spa για το αυτοκίνητό σου! Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων νανοτεχνολογίας, την κατάλληλη εμπειρία και την εμμονή στην τελειότητα, συνδυασμός που χαρίζει στο αυτοκίνητό σας το καλύτερο πλύσιμο της ζωής του. Μια
από τις ειδικότητές του; Ο βιολογικός καθαρισμός και μάλιστα με ΜΟΝΟ από 40€! Η λεπτομέρεια και η λεπτοδουλειά είναι το φόρτε τους, ενώ όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι οικολογικά και απόλυτα ακίνδυνα, ιδανικά για μωρά! 
Διαθέτει και πρωτοποριακό παλμικό πιστόλι, που κάνει όλες τις λεπτομέρειες και τα πιο δύσκολα σημεία να λάμψουν! Αεραγωγοί, θήκες, τασάκι, χερούλια, κουμπιά, πεταλιέρες, κιβώτιο ταχυτήτων, ακόμα και τα λάστιχα της πόρτας γίνονται σαν καινούρια. Γιατί εκεί που δεν πάει το χέρι, πάει το «NanoWash»!
Το πλυντήριο αυτοκινήτων «Νano Wash» διαθέτει και ράμπα, για καθάρισμα του κάτω μέρους του αυτοκινήτου, ενώ ειδικεύεται και στο καθάρισμα της μηχανής του. 

Ξεθαμπώνει και φανάρια, άμεσα και με άκρως επαγγελματικά προϊόντα. Ξεφορτωθείτε το έντονο κίτρινο χρώμα και τη θαμπάδα των φαναριών του αυτοκινήτου σας, η οποία δεν φεύγει με απλά πλυσίματα. Εμπιστευθείτε το όχημά σας στον ειδικό σε ότι αφορά πλύσιμο και περιποίηση!
Πλήρης καθαρισμός εσωτερικών χώρων - σαλονιού (καθίσματα, πλαϊνά, δάπεδα, οροφή, κονσόλα, χειριστήρια, πορτ μπαγκάζ, αεραγωγοί, ζώνες κλπ). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6993540778 και 2331505357





Πλυντήριο αυτοκινήτων «NanoWash»
- ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ 40€!!!
- Μέσα - έξω 10€
- Με σαπούνι νανοτεχνολογίας 13€
- Από κάτω 5€
- Μηχανής 5€
- Κέρωμα αυτοκινήτου με κερί νανοτεχνολογίας 2€
- Καθαρισμός συντήρηση δερμάτων, ξεθάμπωμα φαναριών από 15€
- Κάθε Δευτέρα και Τρίτη , με κάθε πλύσιμο μέσα - έξω, ΔΩΡΟ το κάτω



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ