Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κώστας+Μιχαέλα: Ένας παραμυθένιος γάμος στη Βέροια (ΦΩΤΟ)

Ένας, από κάθε άποψη, υπέροχος γάμος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Ιουλίου στη Βέροια. Ο Κώστας Μάρτος και η Μιχαέλα Πίσπα, έδωσαν το πιο όμορφο ραντεβού της κοινής τους ζωής στα «σκαλιά» του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου, όπου μεταξύ συγγενών και φίλων, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο Κώστας,
επιπλοποιός και η Μιχαέλα, ιδιωτική υπάλληλος, κατάφεραν να παντρέψουν ιδανικά το παραδοσιακό με το μοντέρνο στοιχείο, τηρώντας τα ήθη και έθιμα, βάζοντας όμως και τις δικές τους σύγχρονες πινελιές.


Το απόλυτο λευκό ήταν το χρώμα που κυριαρχούσε στη γαμήλια διακόσμηση και επιμελήθηκε το «Αμάραντο» στη Βέροια. Θύμιζε κάτι από παραμύθι, με μια αψίδα ντυμένη με δαντέλα και λευκά άνθη για να υποδεχθεί τους μελλόνυμφους, λευκό χαλί και λευκά τριαντάφυλλα παντού, επιλεγμένα από τα άνθη «Δημήτρης». Στο απόλυτο λευκό και το πριγκιπικό νυφικό της Μιχαέλας, που έκλεψε τις εντυπώσεις με τη λάμψη της αλλά και το εντυπωσιακό της πέπλο, πιασμένο με μια τιάρα από την κορυφή του κεφαλιού. Η ανθοδέσμη της ρομαντική, με λευκά και απαλό ροζ τριαντάφυλλα. Την elegant αντίθεση και πιο hot τάση στους γάμους, αυτή του λευκού - μαύρου, συμπλήρωσε άψογα ο Κώστας, επιλέγοντας μαύρο κοστούμι, παπιγιόν και παπούτσια και λευκό πουκάμισο. 
Ακολούθησε δεξίωση στο Κτήμα Γκαντίδη, όπου το ζευγάρι, γλέντησε μέχρι αργά, έχοντας στο πλευρό του τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα.
Το άλμπουμ του γάμου τους επιμελήθηκε το «Studio Είδωλο» και η φωτογράφος Σοφία Ελευθεριάδου, που χάρισε στους νεόνυμφους μοναδικές εικόνες, που θα τους ταξιδεύουν για πάντα πίσω στην ημέρα αυτή. Κώστα και Μιχαέλα να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι!









ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ