Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Βεροιώτισσα που έχει κατακτήσει τα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας

Είναι νέα, όμορφη και ταλαντούχα. Εδώ και μερικά χρόνια, έχει αφήσει την γενέτειρά της και έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα club - restaurant της Αττικής και οι μετοχές της στο καλλιτεχνικό χρηματιστήριο έχουν
εκτιναχθεί. Ο λόγος φυσικά για την γοητευτική Άννα Πέρε, η οποία δεν δίστασε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα της και να μετακόμισει στην Πρωτεύουσα.
Όπως χαρακτηριστικά μας τόνισε και η ίδια, η Βέροια αποτελεί για εκείνη την πόλη που αγάπησε από τα παιδικά της χρόνια. Δυστυχώς, οι λιγοστές ευκαιρίες που δίνει η Ημαθία, σε συνάρτηση με την ανεργία που αγγίζει το 40% στη νεολαία, την οδήγησε στην απόφαση να μετακομίσει για επαγγελματικούς λόγους στην Αθήνα. Είναι μόλις 23 χρονών και η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής της είναι ο χορός. Έχει εργαστεί στο διάσημο club «Voodoo», ενώ για πολλά χρόνια εργαζόταν στο «Jojo» στην περιοχή του Γκάζι.
«Ήταν ορόσημο για εμένα, η τελική μου απόφαση να κατέβω στην Αττική. Έχω γνωρίσει πολλούς και σπουδαίους ανθρώπους και έχω βιώσει πολλές εμπειρίες, που κακά τα ψέματα, στη Βέροια δεν θα μπορούσα ποτέ να τις βιώσω. Όταν εργάζεσαι σε νυχτερινά μαγαζιά θα πρέπει να είσαι 100% επαγγελματίας και να ξέρεις να κρατάς τις ισορροπίες. Χρειάζεται υπομονή και να είσαι ισχυρή προσωπικότητα. Να μην χάσεις τις αρχές και τις αξίες σου και να εξελιχθείς με αργά και σταθερά βήματα» μας τόνισε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά για τις δημόσιες σχέσεις που έχει κάνει με επώνυμους τους καλλιτεχνικού κόσμου μας ανέφερε:
«Εξαιτίας αυτής της δουλειάς, έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους του θεάματος. Τραγουδιστές, ηθοποιούς, πολιτικούς, αθλητές και επιφανείς επιχειρηματίες. Μπορεί να μοιάζει ένας διαφορετικός κόσμος, αλλά στην ουσία δεν διαφέρει καθόλου από την δική μας καθημερινότητα. Είναι και αυτοί άνθρωποι με τα ίδια ενδιαφέροντα και τις κοινές ανησυχίες. Για τα όνειρά και τις φιλοδοξίες της, μας σχολίασε: «Στόχος μου είναι να παραμείνω στην Αθήνα και να εργαστώ σκληρά.
Δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια ανατροπή των σχεδίων μου, καθώς έχω διάφορες προτάσεις από το εξωτερικό. Το μεγαλύτερο πάθος της ζωής μου είναι ο χορός. Ελπίζω και εύχομαι κάποια στιγμή, όταν και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, να πραγματοποιήσω ένα όνειρο που για εμένα είναι η δημιουργία μιας σχολή χορού για νέα παιδιά». Σχετικά με την επιστροφή της στη Βέροια εμφανίστηκε αρκετά φειδωλή. «Τη Βέροια την έχω μέσα στην καρδιά μου και θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω. Δυστυχώς, οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες αυτήν την περίοδο δεν το επιτρέπουν. Εύχομαι κάποια στιγμή, όταν ωριμάσουν οι συνθήκες, να κάνω το μεγάλο ταξίδι της επιστροφής. Άλλωστε είναι η πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα και την αγαπάω πολύ».


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ