Quantcast

http://picasion.com/

«Espresso & Pizza Bar Jordani»: Ταξιδέψτε γευστικά από τη Βέροια στην Ιταλία!

Λατρεύεις την Ιταλική κουζίνα; Το νέο «Espresso & Pizza Bar Jordani» δημιουργήθηκε στη Βέροια για να σε ταξιδέψει στη γειτονική Ιταλία μέσα από τις γεύσεις που αγαπάμε. Μακαρονάδες, πίτσες, σαλάτες, pizza club, club sandwich, ομελέτες, πλήρης κάβα κρασιών και ποτών και φυσικά ο αγαπημένος espresso... Πλέον μπορούμε να απολαμβάνουμε τις προτάσεις
«Jordani» που λατρεύουμε εδώ και πολλά χρόνια στη Βέροια, σε περιβάλλον εστιατορίου, σε έναν νέο, πλήρως ανακαινισμένο και καλαίσθητο χώρο στην οδό Πιερίων. 
Το «Espresso & Pizza Bar Jordani» είναι κοντά μας από το πρωί με εκλεκτό ιταλικό και παραδοσιακό ελληνικό καφέ, πρωινό, σνακ και κρύα σάντουιτς και πολλά ροφήματα, μέχρι και το βράδυ, όπου μεταμορφώνεται σε ένα μοναδικό ιταλικό εστιατόριο, όπου μπορείτε να απολαύσετε πολλές γεύσεις πίτσας, πάντα με την υπογραφή του «Jordani», ψημένη σε ξυλόφουρνο αλλά και άλλες ιταλικές γεύσεις με ελληνικές πινελιές από μεγάλη ποικιλία ζυμαρικών, καλτσόνε, πεϊνιρλί, διάφορες σαλάτες, είδη ζαχαροπλαστικής, παγωτά, κρέπες, αλλά και εκλεκτά κρασιά, καθώς και πλούσια κάβα ποτών.

Ο εκλεκτός του καφές προσφέρεται και σε πακέτο και σε τιμή που δεν υπάρχει πουθενά! Καφές στο χέρι + νερό ΜΟΝΟ με 1€, ενώ σε delivery ΜΟΝΟ με 1,50€ στο τηλέφωνο 2331075000!

«Espresso & Pizza Bar Jordani»
Πιερίων 198
τηλ. 2331075000

















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ