Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Εξαγριωμένος κάτοικος της Βεργίνας πέταξε σκουπίδια στο Δημαρχείο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Βέροιας παραβρέθηκε πριν από λίγο κάτοικος της Βεργίνας, με αφορμή μια συζήτηση που έγινε για το τριήμερο Φεστιβάλ που λαμβάνει κάθε χρόνο στην τοποθεσία Πλατανάκια. Ο κ. Διαμαντόπουλος, αρχικά πήρε το λόγο ήρεμα και ωραία, αναφερόμενος στα προβλήματα που
δημιουργήθηκαν στο χωριό από τη διοργάνωση. «Το πρόβλημα το έχουμε εμείς οι μαχαλιώτες και οι κτηνοτρόφοι, γιατί στο χωριό υπάρχουν κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις». Συνέχισε κάνοντας αναφορά σε άνομες πράξεις που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, προκαλώντας την οργή του Δημάρχου. 
Τα πράγματα στη συνέχεια εκτροχιάστηκαν, με τον κάτοικο της Βεργίνας κ. Διαμαντόπουλο, να σηκώνεται όρθιος και να αδειάζει μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων μια σακούλα με σκουπίδια, τα οποία όπως ισχυρίστηκε, συνέλεξε από το χώρο που πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ. Αμέσως η συνεδρίαση διακόπηκε για λίγα λεπτά. Ο κ. Διαμαντόπουλος όμως δεν περιορίστηκε στη ρίψη σκουπιδιών μέσα στο Δημαρχείο, αλλά «στόλισε» και την πρόσοψη του κτιρίου. Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Βασίλης Παπαδόπουλος αμέσως κάλεσε την Αστυνομία να επιληφθεί, ενώ οι υπάλληλοι του δήμου έσπευσαν να καθαρίσουν.





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ