Quantcast

http://picasion.com/

ΔΕΙΤΕ: Ο «Punchinello» άνοιξε - Ανανεωμένος και με τη μοναδική SURVIVOR αρένα! (ΦΩΤΟ)

ΜΕ ΠΑΚΕΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΜΕ 150€!
Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν, ο «Punchinello» άνοιξε ξανά τις πόρτες του και ήδη τα πρώτα σχόλια είναι ενθουσιώδη! Τα πρώτα απίστευτα παιχνίδια στην αρένα SURVIVOR έγιναν και οι μικροί φίλοι του «Punchinello» έφυγαν κατενθουσιασμένοι. Οι πρώτες θεματικές τούρτες έσβησαν στο ανανεωμένο σαλόνι του
και τα πρώτα πάρτι γενεθλίων πέρασαν ήδη στην ιστορία, με χαρούμενα παιδάκια και ικανοποιημένους γονείς, να δίνουν ραντεβού για τα επόμενα γενέθλια. 
Τώρα ο «Punchinello» αναλαμβάνει και γενέθλια για μεγαλύτερα παιδιά, ηλικίας 8 - 14 ετών, στην νέα αίθουσα «TV room». Διαλέξτε την ταινία της αρεσκείας σας και γιορτάστε τα γενέθλιά σας σβήνοντας την τούρτα γενεθλίων μαζί με τους αγαπημένους σας φίλους!
Ο «Βεροιώτης»... τρύπωσε στην αρένα που δημιουργήθηκε στον κάτω χώρο του «Punchinello», στο χρωματιστό σαλόνι του και στο όμορφο μπαλκόνι του και σας παρουσιάζει τις πρώτες εικόνες. 
Εσείς, κλείστε τα πιο όμορφα γενέθλια στα τηλέφωνα: 2331020553/6975406599/6936523372/6983224701 και απολαύστε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές! Δείτε φωτογραφίες:























ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ