Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καινούργιο λεωφορείο στους δρόμους της Βέροιας

Ριζικές αλλαγές θα έχουμε πλέον στην καθημερινότητα του πολίτη και ειδικότερα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Τα Αστικά Βέροιας, δια του προέδρου Παύλου Παυλίδη, υποδέχθηκαν σήμερα το πρωί το νέο λεωφορείο, το οποίο θα βοηθήσει τα μέγιστα στην βελτίωση των μεταφορών. Γρήγορα και με ασφάλεια, τα Αστικά μας υπόσχονται την μετάβαση στην σύγχρονη
εποχή με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Το νέο λεωφορείο, μάρκας Mercedes benz Ciraro O530, ήρθε από την Γερμανία και θεωρείται από τα κορυφαία στον τομέα των μεταφορών. 

Ο Παύλος Παυλίδης εμφανώς ικανοποιημένος σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που τα Αστικά εξελίσσονται και προσφέρουν στους πολίτες της Βέροιας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Πλέον έχουμε στην διάθεσή μας ένα υπερσύγχρονο μέσο που θα βοηθήσει πολύ στις μετακινήσεις του κόσμου. Στόχος και επιδίωξή μας είναι η εξυπηρέτηση, η άνεση και πάνω απ' όλα η ασφάλεια των πολιτών. Για το σκοπό αυτό, εργαζόμαστε καθημερινά και επιδιώκουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλο το προσωπικό των Αστικών που διακρίνεται για τον επαγγελματισμό του και τους πολίτες της Βέροιας για την εμπιστοσύνη τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ