Quantcast

http://picasion.com/

40 υποψήφιοι Βουλευτές για 4 θέσεις στη Βουλή

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 40 και πλέον θα είναι οι υποψήφιοι Βουλευτές από το νομό Ημαθίας, όταν πραγματοποιηθούν οι εθνικές εκλογές. Αν συνυπολογίσουμε κιόλας, τους υποψηφίους διάφορων μικρών κομμάτων, οι οποίοι λογικά θα έχουν απειροελάχιστες πιθανότητες εκλογής, τότε ο αριθμός αυτός θα είναι διπλάσιος. Προσωπικότητες απ' όλο το
κοινωνικό φάσμα, θα κυνηγήσουν με αξιώσεις το μεγάλο όνειρο που δεν είναι άλλο από την είσοδο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. 

Οι διεργασία μέσα στα κόμματα έχουν ξεκινήσει και ήδη άρχισαν στην πολιτική πιάτσα να κυκλοφορούν διάφορα ονόματα. Όπως είναι φυσικό, όλα τα φώτα εστιάζονται στα κοινοβουλευτικά κόμματα. ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Χρυσή Αυγή, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Κ.Κ.Ε., Ποτάμι και ΑΝ.ΕΛ. ελπίζουν θα κατέβουν στην μάχη με την προοπτική εκπροσώπησης στην ολομέλεια της Βουλής. 

Ο «Βεροιώτης» από αρχές Σεπτεμβρίου θα ανοίξει το φάκελο «Βουλευτικές εκλογές στην Ημαθία» και θα σας παρουσιάσει όλο το καυτό παρασκήνιο. Ονόματα, ρεπορτάζ και κυρίως όλες τις εξελίξεις στο εσωτερικό των κομμάτων. 

Ποιοι ενδέχεται να εκλεγούν και ποιοι εν ενεργεία Βουλευτές «κουνάνε μαντήλι»; 

Ποια νέα πρόσωπα μπαίνουν στον προεκλογικό αγώνα και θα ζητήσουν την ψήφο του λαού της Ημαθίας; 

Ποιοι αφήνουν την τοπική αυτοδιοίκηση για να εισέλθουν στην κεντρική πολιτική σκηνή; 

Τι σκέφτονται να κάνουν οι πρώην Βουλευτές Ημαθίας; 

Όλα αυτά και άλλα πολλά στο site που δεν φοβάται να αποκαλύψει όλο το παρασκήνιο. Ειδήσεις που μόλις βγούνε στο προσκήνιο θα προκαλέσουν αίσθηση και θα ταράξουν τα ήρεμα πολιτικά νερά του νομού μας. Μείνετε συντονισμένοι στο «Βεροιώτη». Γιατί εδώ κάνουμε ρεπορτάζ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ