Quantcast

http://picasion.com/

Viva Mexico από τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια»!

Τι λέτε για μια Μεξικάνικη βραδιά στο σπίτι; Τα δροσερά βράδια που μας περιμένουν στη Βέροια αυτό το Σαββατοκύριακο, θα είναι ιδανικά για μπαλκονάδα με φίλους. Και η μεξικάνικη κουζίνα θα τους εντυπωσιάσει. Εσείς βάλτε μόνο την παγωμένη Σανκρία, καλέστε τους φίλους σας και τα υπόλοιπα αφήστε τα στα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια»!
Αυτή την εβδομάδα μας ταξιδεύουν στο Μεξικό με τις συνταγές που μας ετοίμασαν. Ξεκινήστε με τορτίγες γεμιστές με Φιλαδέλφεια και για κυρίως προσφέρετε τηγανιά μοσχαράκι αλά Μεξικάνα, με πιπεριές και καλαμπόκι και πεντανόστιμη σάλτσα.
Θα βρείτε επίσης και πολλές άλλες κρεατονοστιμιές, της λατρεμένης ελληνικής κουζίνας, από κοντοσούβλι, κοπανάκια κοτόπουλο, γεμιστά ρολά και μαριναρισμένα σουβλάκι, μέχρι και τους άρχοντες της ελληνικής κουζίνας, γεμιστές πιπεριές και γεμιστά κολοκυθάκια! Έτοιμα, κατευθείαν για το φούρνο!
Τα απογεύματα του Ιουλίου και του Αυγούστου, τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια», στη Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) και Καρακωστή 15, θα παραμείνουν κλειστά, εκτός Παρασκευής. Οπότε σήμερα, πρωί - απόγευμα, επισκεφθείτε ένα από τα δυο καταστήματα και προμηθευτείτε το κρέας και τις κρεατονοστιμιές, πριν από οποιαδήποτε εξόρμησή σας για το Σαββατοκύριακο!





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ