Quantcast

http://picasion.com/

Τρία χάλκινα η Κιάτση του Φιλίππου

Εντυπωσιακές για άλλη μια φορά οι κορασίδες του Φιλίππου Βέροιας στην Τελική Φάση Βορείου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στο Κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας. Οι κορασίδες του Φιλίππου φανερά βελτιωμένες από τους προηγούμενους αγώνες κατέφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις. Η κορασίδα 2ης χρονιάς Κιάτση Κατερίνα κέρδισε 3 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ, στο ΣΥΝΘΕΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ, στο πρόγραμμα με ΣΧΟΙΝΙ & στις ΚΟΡΙΝΕΣ, επίσης κατέλαβε την 4η θέση στη μπάλα & την 8η θέση στο στεφάνι . Η Κιάτση Κατερίνα θεωρείται μια από τις καλύτερες κορασίδες σε όλη την Ελλάδα . Ελπιδοφόρο και το αποτέλεσμα και για τα μικρά κορασιδάκια 1ης χρονιάς καθώς κατέλαβαν η Αφένδρα Ευαγγελία την 30η θεση & η Μητριτωνη Αννα Μαρια την 37η θέση ανάμεσα σε 72 αθλήτριες 1ης και 2ης χρόνιας μαζί . Είχαν μικρές ατυχίες στα προγράμματα τους αλλά η αγωνιστική τους χρονιά έκλεισε με ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον.

Πολλά συγχαρητήρια στην προπονητική ομάδα για την εξαιρετική τους δουλειά στην Χαβιαροπουλου Ηρώ & στην Μωυσιαδου Κατερίνα που για άλλη μια φορά έκαναν περήφανο τον τόπο τους.

Ο πρόεδρος του τμήματος Παπανώτας Νικόλαος δήλωσε φανερά συγκινημένος και χαρούμενος για το αποτέλεσμα της ομάδας "Προπονήτριες και παιδιά κατάφεραν να ανεβάσουν πολύ ψηλά το πήχη . Κάθε κατηγορία γυναικών-κορασίδων-παγκορασίδων έφερε μετάλλια σε Σύνθετο Ατομικό στην πόλη της Βέροια αυτό σημαίνει ότι συγκαταλέγονται στα καλύτερα παιδιά όλης της Ελλάδος στο άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής κάτι πολύ σπάνιο για επαρχιακή πόλη . Δείγμα της Αγάπης που δείχνουν οι προπονήτριες για το άθλημα αλλά και τη συστηματική & ποιοτική δουλειά που κάνουν"

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ