Quantcast

http://picasion.com/

Μελιόπουλος: «Το νερό νεράκι λένε κάτοικοι του δήμου Βέροιας»

Με αφορμή τις διακοπές νερού που πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές του δήμου καθημερινά, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιώργος Μελιόπουλος, ανέφερε πως το νερό ακριβαίνει και ο κόσμος το στερείται, καταφεύγοντας σε συχνά σε εμφιαλωμένα. Συγκεκριμένα ανέφερε πως «Καθημερινά
βλέπω στον Τύπο πως πολλά χωριά του δήμου, μέσα στο καλοκαίρι, έχουν διακοπές νερού για ώρες, λόγω βλάβης αγωγού. Το νερό ακριβαίνει συνεχώς από τη μια και από την άλλη κάποιοι κάτοικοι λένε το νερό, νεράκι. Τι ενέργειες θα κάνετε ώστε στις βρύσες όλων των κατοίκων και όλο το χρόνο, να έρχεται το νερό συνεχόμενο και ασφαλές; Δε γίνεται να επιβαρύνεται ο πολίτης για αγορά εμφιαλωμένου νερού».
Παράλληλα με την έλλειψη νερού, σχολίασε και τα τεράστια ποσά που δαπανώνται στην πληρωμή καλλιτεχνών για εκδηλώσεις στο δήμο, με αφορμή το παράδειγμα της Εύηχης Πόλης. Οι πολίτες στερούνται βασικά πράγματα, όπως κάδους, δημόσιες τουαλέτες, νερό και άλλα και ο δήμος έχει σαν προτεραιότητα να δίνονται λεφτά στους τραγουδιστές».

Τέλος, αναφέρθηκε σε μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι χωριών και που σε προσπάθεια επικοινωνίας τους με το δήμο για την επίλυσή τους, ο δήμος τους προτρέπει να απευθύνονται στον πρόεδρο του χωριού. «Σε πρόσφατο παράδειγμα, κάτοικος απευθύνθηκε στο δήμο για θέματα ηλεκτροφωτισμού στο χωριό του. Του είπαν να απευθυνθεί στον πρόεδρο και ο πρόεδρος στο δήμο κτλ κτλ. Δηλαδή; Το είπα εγώ στο σκύλο μου και ο σκύλος στην ουρά του. Ο πολίτης θα έπρεπε να μπορεί να απευθυνθεί απευθείας στο δήμο για τυχόν προβλήματα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ