Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το φλαμίνγκο σου, το «Coffee Go» σου και στην παραλία!

Ξεκινάς από τη Βέροια με προορισμό την πιο κοντινή παραλία για να γλυτώσεις τον καύσωνα της πόλης. Μαγιό έβαλες, πετσέτα πήρες, καπέλο φόρεσες, αντηλιακό άπλωσες. Πλέον, φούσκωσες και το φλαμίνγκο σου! Που πας χωρίς στάση στο «Coffee Go»; Γιατί αν θεωρείς αυτό το φουσκωτό ροζ εξωτικό πουλί, το απόλυτο fashion trend για την παραλία φέτος το καλοκαίρι, το
κύπελλο του «Coffee Go» θεωρείται η απόλυτη απόλαυση! 
Άσε που με μια στάση και μόνο στο «Coffee Go» παίρνεις στο λεπτό, κορυφαίο καφέ, νερό, παγωτό, σνακ, donuts, σάντουιτς, γρανίτες, μιλκσέικ, χυμούς, παγωμένες σοκολάτες, κρουασάν... και όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί να αποχωριστείς το κλιματιστικό του αυτοκινήτου! Η παραγγελία σου είναι έτοιμη στο λεπτό και την παραλαμβάνεις από το παράθυρο του οδηγού!
Γιατί που αλλού μπορείς να απολαύσεις τον κορυφαίας ποιότητας καφέ με 1,80€ μαζί με ντόνατ ή κρουασάν, ή κουλούρι Θεσσαλονίκης ή κουραμπιεδάκι ή νεράκιΈχει κάρτα πακέτου, που με 6 καφέδες που θα πάρουμε, τον 7ο μας τον κερνάει! Θα το βρείτε στη Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης, στο μικρό πέτρινο σπιτάκι. 






ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ