Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιατί στο «SMART» Βέροιας δε χαίρεσαι μόνο να ψωνίζεις... χαίρεσαι και να δουλεύεις!

Μπορεί οι πελάτες των super market «SMART» να ανήκουν στην έξυπνη ομάδα καταναλωτών, όπως αναφέρει και το σλόγκαν της smart club card, το προσωπικό του όμως ανήκει στην πιο χαρούμενη ομάδα εργαζομένων! Πάντα εξυπηρετικοί, με χαμόγελο και με καλή διάθεση, όχι γιατί έτσι πρέπει αλλά γιατί έτσι αισθάνονται. Το κλίμα είναι καλό και... βγαίνει προς τα
έξω! Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η τριάδα που συναντήσαμε σήμερα το μεσημέρι στο «SMART» της Δημοτικής Αγοράς στη Βέροια. Ο Οδυσσέας, η Λία και η Σόνια, που πόζαραν για το φακό του «Βεροιώτη» με χαμόγελο, έτσι όπως τους συναντάμε εκεί καθημερινά. 
Ο Οδυσσέας, η... μασκότ του «SMART» της Δημοτικής Αγοράς. Θα τον βρεις παντού, σε όλο το κατάστημα, να ανανεώνει τα προϊόντα και να εξυπηρετεί τους πάντες. Ότι χρειαστείτε... στον Οδυσσέα!
Αριστερά η Σόνια, η φίρμα! Τη βρίσκεις ανάμεσα στους διαδρόμους του «SMART» να τακτοποιεί προϊόντα αλλά και στο ταμείο, εκεί όπου έχει δημιουργήσει πολλές συμπάθειες, με τους πελάτες πλέον να τη γνωρίζουν με το όνομά της. Γιατί τα ταμεία του «SMART price» είναι τα μόνα από τα οποία ο κόσμος φεύγει χαμογελαστός. Και δεν οφείλεται μόνο στις τιμές αλλά και στη Σόνια!
Και τέλος, στα δεξιά η Λία, η υπεύθυνη του καταστήματος «SMART price» της Δημοτικής Αγοράς στη Βέροια. Συντονίζει τους πάντες και τα πάντα στο κατάστημα, είναι εκεί για όλους και για όλα. Τηλέφωνα, παραγγελίες και τιμολόγια το φόρτε της. Το όνομά της ακούγεται συχνά πυκνά στους διαδρόμους και στα μεγάφωνα του καταστήματος. Όλο και κάποιος θα τη χρειάζεται κάπου. 
Αυτούς τους τρεις και άλλους ακόμα, θα τους βρείτε καθημερινά στο κατάστημα «SMART price» της Βέροιας, έτοιμους και πρόθυμους να μας εξυπηρετήσουν με χαμόγελο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ