Quantcast

http://picasion.com/

Ολοκληρώνεται το πλύσιμο των κάδων στη Βέροια

Από τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος, Πολ. Προστασίας, Ζωικής Παραγωγής, Προστασίας & Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων, Βασίλη Παπαδόπουλο, ανακοινώθηκε πως ολοκληρώνεται η πλύση των κάδων απορριμμάτων στην πόλη της Βέροιας και συνεχίζεται στις υπόλοιπες Δημοτικές και Τοπικές
Κοινότητες του Δήμου. Η πλύση των κάδων αποσκοπεί στην τήρηση των κανόνων υγιεινής καθώς απομακρύνει τις οσμές και προφυλάσσει από την ανάπτυξη παθογόνων μικροβίων. 
Οι δημότες θα πρέπει να διαθέτουν τα απορρίμματα τους καλά κλεισμένα σε στεγανές σακούλες και όχι χύμα αποτρέποντας έτσι τη διαφυγή υγρών που λερώνουν τους κάδους και τους μετατρέπουν σε εστίες μόλυνσης. Παράλληλα με τον τρόπο αυτό διευκολύνουν το έργο της υπηρεσίας Καθαριότητας προστατεύοντας το περιβάλλον. Επίσης, δε θα πρέπει να διατίθενται σκουπίδια εκτός των κάδων και σε περίπτωση που αυτοί είναι γεμάτοι να μεταβαίνουν στον πλησιέστερο διαθέσιμο.
Τέλος, εντός των κάδων δε θα πρέπει να διατίθενται ογκώδη απορρίμματα, μπάζα, χόρτα, χώμα κλπ τα οποία δημιουργούν προβλήματα στα απορριμματοφόρα οχήματα συλλογής και καταστρέφουν τους κάδους.
Σε περίπτωση που επιθυμούν τη διάθεση των παραπάνω απορριμμάτων παρακαλούνται να επικοινωνούν με το Τμήμα Καθαριότητας στο τηλ 2331350634.
Ας θυμόμαστε πως «όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το σήμερα καλύτερο…»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ