Quantcast

http://picasion.com/

Καλοκαιρινά παιδικά πάρτι στο «Punchinello summer» στο Φράγμα!

ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΡΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΔΩΡΟ
Καλοκαίρι και γενέθλια; Τέλεια! Θα τα κάνουμε έξω, σε έναν υπέροχο χώρο μέσα στο πράσινο, με ένα τεράστιο φουσκωτό πάρκο, με την πιο πρωτότυπη τούρτα και την καλύτερη τιμή της πόλης! Υπάρχει τέτοιο μέρος στη Βέροια; Υπάρχει! Το «Punchinello summer» στο Φράγμα του Αλιάκμονα, που δημιουργήθηκε μέσα στο «Γέφυραν Εν Πλω».
Το καλοκαιρινό πάρτι γενεθλίων είναι μια τέλεια ευκαιρία να βρεθεί το παιδί σας με όλους τους φίλους και συμμαθητές του, να παίξουν και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους, να φάνε την πιο πρωτότυπη θεματική τούρτα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Οι γονείς θα απολαύσουν τον καφέ, το ρόφημά τους και τον πεντανόστιμο μπουφέ σε έναν υπέροχο χώρο μέσα στο πράσινο, με πυκνή φυσική σκιά και δροσιά. Φαντάζει ιδανικό; Κι όμως είναι! 
Και το καλύτερο; Ο «Punchinello summer» προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με τα πιο οικονομικά πακέτα γενεθλίων της πόλης. Πακέτα γενεθλίων με 5 είδη μενού, στις καλύτερες τιμές της πόλης και με νέες τούρτες μοντελισμού ΔΩΡΟ! και μάλιστα με την τούρτα μοντελισμού ΔΩΡΟ! Επικοινωνήστε με τον «Punchinello» στα τηλέφωνα 2331020553 - 6975406599 - 6936523372 - 6983224701 και ενημερωθείτε για τα πακέτα γενεθλίων!











ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ