Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλοκαιρινές κρεατονοστιμιές από τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια»

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΟΝΟΣΤΙΜΙΕΣ
Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο η όρεξή μας τραβάει πιο ελαφριά φαγητά. Πάντα όμως με ποιότητα και γεύση. Γι' αυτό επιλέγουμε τα αγνά κρέατα και τις ποιοτικές κρεατονοστιμιές που ετοιμάζουν και μας προσφέρουν τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια». 
Από μπριζόλες, κοτόπουλα, κιμά, σουβλάκια χοιρινά και κοτόπουλο, χοιρινό ή μοσχάρι, μέχρι και τις έτοιμες λύσεις, όπως ρολά γεμιστά, μπριζόλες γεμιστές πουγκάκια με κρέας, τορτίγιες, κοπανάκια μαριναρισμένα, κοντοσούβλια και σεφταλιές... ότι και αν επιλέξετε θα αποτελέσουν ιδανικό γεύμα για το οικογενειακό σας τραπέζι αλλά και τα μαγκάλια του σαββατοκύριακου. 
Όλα φτιαγμένα με αγνά και επιλεγμένα υλικά, με κορυφαία πρώτη ύλη, χοιρινό, μοσχάρι, κοτόπουλο και σάλτσες και μπαχαρικά τόσο όσο για να αναδείξουν τη γεύση. Γιατί το κρέας των κρεοπωλείων «Ειλικρίνεια» δε χρειάζεται πολλά για να απογειώσει το μαγείρεμα.
Τα απογεύματα του Ιουλίου και του Αυγούστου, τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια», στη Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) και Καρακωστή 15, θα παραμείνουν κλειστά, εκτός Παρασκευής. Οπότε σήμερα, πριν οποιαδήποτε εξόρμησή σας στα εξοχικά, κάντε μια τελευταία στάση στα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» και προμηθευτείτε νοστιμιές για όλο το Σαββατοκύριακο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ