Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα hot-dog γιορτάζουν και το «Piazza Panera» σήμερα μας τα κερνάει!

ΜΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ 1 HOT DOG ΔΩΡΟ! - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ «ΒΕΡΟΙΩΤΗ»
Το ήξερες ότι, τα hot-dog εφευρέθηκαν στην Φρανκφούρτη Γερμανίας και όχι στην Αμερική; Ότι στις 4 Ιουλίου (επέτειος Ανεξαρτησίας της Αμερικής) οι Αμερικάνοι καταναλώνουν 150 εκατομμύρια hot-dog μέχρι το τέλος της ημέρας; Ότι τα hot-dog ήταν τα πρώτα φαγητά που ταξίδεψαν στο φεγγάρι; Το 1969 οι αστροναύτες του APOLLO 11 Neil Armstrong και ο Aldrin Jr. έτρωγαν hot-dog στη διαδρομή τους; Ότι το CHICAGO VIENNA HOT DOG θεωρείται το ROLLS ROYCE των hot-dog; Ότι ο Ιούλιος είναι ο μήνας των hot-dog;
Το ήξερες ότι το «Piazza Panera» φτιάχνει τα πιο νόστιμα, τα πιο λαχταριστά, τα αυθεντικά hot-dog, έτσι όπως τα τρώνε στην Αμερική; Ο Ιούλιος είναι ο μήνας των hot-dog και τ«Piazza Panera» γιορτάζει μαζί με τους αναγνώστες του «Βεροιώτη», κερνώντας τους μόνο για σήμερα ένα υπέροχο hot-dog με κάθε γεύμα!
Ελάτε στο «Piazza Panera», τον πιο cozy χώρο που δημιουργήθηκε στη Βέροια και με κάθε γεύμα που θα παραγγείλλετε, το «Piazza Panera» θα σας κεράσει ένα hot-dog της αρεσκείας σας... Αρκεί να πείτε ότι το διαβάσατε στο «Βεροιώτη». Η προσφορά ισχύει και για τις παραγγελίες μέσω delivery. Με ένα τηλέφωνο στο 2331301990, απολαύστε ένα γεύμα και ένα hot-dog δώρο!
«Piazza Panera»
Πιερίων 46, Βέροια
τηλ. 2331 301990



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ