Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επέστρεψε στη Βέροια η Μάγδα Πένσου - Τι έφταιξε για τον χωρισμό της;

Ήταν για δώδεκα χρόνια ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου. Τα πράγματα όμως δεν ήρθαν όπως θα ήθελαν οι ίδιοι αφού πριν από λίγο καιρό πήραν την απόφαση να δώσουν τέλος στο γάμο τους! Τι έφταιξε όμως και το ζευγάρι έφτασε σε αυτό το σημείο; Πολλοί αναρωτιούνται τι µπορεί να οδήγησε ένα τόσο ερωτευµένο ζευγάρι στον χωρισµό. ∆ικοί τους άνθρωποι, που έζησαν από κοντά και την ευτυχία αλλά και τα προβλήµατα του ζευγαριού, λένε πως ο σηµαντικότερος λόγος που οδήγησε στην κρίση και τελικά στον χωρισµό ήταν οι οικονοµικές δυσκολίες που άρχισαν να αντιµετωπίζουν. 

«∆εν µπόρεσαν να διαχειριστούν την απότοµη µεταβολή στην καθηµερινότητά τους και η µία ένταση διαδεχόταν την άλλη. Είδαν, λοιπόν, ότι το κλίµα αυτό επηρεάζει και τα δυο τους αγγελούδια κι αυτό δεν το ήθελαν σε καµία περίπτωση», αποκαλύπτει στη Rea στενός τους φίλος που έζησε από κοντά όλα όσα συνέβησαν ανάµεσά τους. Το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να σώσουν τον γάµο τους σηµαίνει για τους στενούς τους φίλους πως η πιθανότητα µιας ακόµα επανασύνδεσης στο µέλλον είναι µάλλον πολύ δύσκολη.

Σύµφωνα µε πρόσωπα από το περιβάλλον τους, για χάρη των δύο παιδιών τους τόσο ο ∆ημήτρης Αποστόλου όσο και η Μάγδα Πένσου θέλουν το διαζύγιο να βγει σε όσο το δυνατόν χαµηλούς τόνους. Οι εντάσεις µεταξύ τους άλλωστε έχουν περάσει και η επικοινωνία τους πλέον αφορά µόνο σε ό,τι έχει να κάνει µε τον Πάρη και τον Απόλλωνα. Αυτό το διάστηµα, µάλιστα, η ηθοποιός και τραγουδίστρια βρίσκεται πάλι στο πατρικό της στη Βέροια µαζί µε τα παιδιά, έχοντας αφήσει πίσω στην Αθήνα τον γνωστό σεναριογράφο και συγγραφέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ