Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ροζ μονόκερος εντοπίστηκε στη Βέροια! Ανακαλύψτε τον στο «Illy Street Coffee»

Πλούσια, παραμυθένια, ονειρεμένη, εκστατική! Αυτά είναι λίγα μόνο από τα επίθετα που μπορούν να περιγράψουν τη νέα γεύση σοκολάτας που δημιούργησε το «Illy Street Coffee». Πρόκειται για τη ροζ (!) σοκολάτα με την ονομασία «unicorn», που με την πλούσια γεύση και το φανταστικό της άρωμα, υπόσχεται μια μοναδική γευστική εμπειρία. Μετά από μια σειρά από μοναδικές γεύσεις
σοκολάτας, όπως bueno, oreo, lila pause κ.α., τις οποίες κατ' αποκλειστικότητα και με ιδιαίτερη φαντασία δημιούργησε το «Illy Street Coffee», τώρα ήρθε η σειρά της unicorn, την οποία σίγουρα θα λατρέψουν οι fans της σοκολάτας. 
Η νέα αυτή ροζ σοκολάτα δεν είναι ένα συνηθισμένο ρόφημα, αλλά απογειώνει τους γευστικούς κάλυκες κάθε ουρανίσκου. Η άφθονη σαντυγί και τα πολύχρωμα ζαχαρωτά που τη συνοδεύουν, ευφραίνουν όχι μόνο τη γεύση αλλά και την όραση αποτελώντας την ιδανική αφορμή απόδρασης από την καθημερινότητα. Η unicorn σας περιμένει για να τη δοκιμάσετε και να μυηθείτε στον κόσμο των παραμυθένιων γεύσεων, που μόνο το Illy Street Coffee ξέρει και δημιουργεί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ