Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκλεισε στον Φίλιππο ο Ρίζος Καντάρκος

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Ρίζου Καντάρκου για την αγωνιστική σαιζόν 2017-18. Ο ύψους 2.04 αθλητής κατάγεται από τις Σέρρες, έχει γεννηθεί στις 22/02/1983 και καλύπτει με την ίδια επιτυχία τις θέσεις του power forward και του center. O Ρίζος ξεκίνησε την μπασκετική του σταδιοδρομία στην Ελπίδα Κοίμησης Σερρών και εν συνεχεία έχει αγωνιστεί στις ακόλουθες ομάδες : Ακαδημία Σερρών, ΑΕ Σερρών, Αστέρας Λάρισας, ΑΕ Λάρισας (Γ΄Εθνική), Αίολος Τρικάλων (Β΄ Εθνική), Αίαντας Ευόσμου (Γ' Εθνική), Ερμής Λαγκαδά (Β΄Εθνική). Ο 24χρονος αθλητής δήλωσε τα εξής : «Η επιθυμία των ανθρώπων του Φιλίππου και το όραμά τους ήταν αυτά που με έπεισαν να αγωνιστώ στην ομάδα. Ο Φίλιππος Βέροιας, ανεξάρτητα με την βαθμολογική του θέση, ήταν από τις ομάδες που ξεχώρισα την περσινή χρόνια στην Β´ Εθνική. Εύχομαι να καταφέρουμε φέτος την επιστροφή μας στην ανώτερη κατηγορία, βάζοντας ταυτόχρονα και τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, μια που όπως βλέπω υπάρχει η διάθεση από τους ανθρώπους της ομάδας. Σαν αντίπαλος, μου είχε κάνει θετική εντύπωση ο τρόπος που ο κόσμος του Φιλίππου έσπρωχνε την ομάδα και θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν το ίδιο συμβεί και φέτος».

Από την μεριά του, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ Ηλίας Λαζός δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να αποσπάσουμε την υπογραφή του Ρίζου Καντάρκου. Το ήθος του ως ανθρώπου και η αναμφισβήτητη μπασκετική του ποιότητα τον είχαν καταστήσει ''μήλον της έριδος'' για πολλές ομάδες υψηλότερων κατηγοριών. Χαίρομαι που έχουμε καταφέρει όλοι μαζί (διοίκηση, προπονητές, φίλαθλοι) με σκληρή προσπάθεια τα τελευταία χρόνια να αποτελούμε ανεξαρτήτως κατηγορίας έναν ασφαλή και αξιόπιστο μπασκετικά προορισμό για παίκτες εγνωσμένης αξίας και μεγάλης μπασκετικής διαδρομής.
Δεν το κρύβουμε ότι οι βλέψεις μας για του χρόνου είναι υψηλές και φιλοδοξούμε οι παίκτες που αποκτάμε να μείνουν στην ομάδα μας για πολλά χρόνια, διαμορφώνοντας έναν σταθερό και ποιοτικό κορμό. Η προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας δεν σταματάει εδώ, γι' αυτό και θέλουμε ο κόσμος να σταθεί στο πλευρό μας, γιατί η βοήθειά του είναι υπερπολύτιμη. Ανυπομονούμε όλοι για την σαιζόν που έρχεται και ευχόμαστε η τύχη να μην μας γυρίσει την πλάτη σε θέματα τραυματισμών, όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Καλωσορίζω τον Ρίζο Καντάρκο με κάθε επισημότητα στην οικογένεια του μπασκετικού Φιλίππου και του εύχομαι ολόψυχα μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ