Quantcast

http://picasion.com/

«Έκλεισε» στον Ατρόμητο ο Βασιλακάκης

Στο ρόστερ του Ατρόμητου ανήκει και τυπικά ο Ημαθιώτης ποδοσφαιριστής Θόδωρος Βασιλακάκης. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια και θα ενισχύσει την ομάδα του Περιστερίου. Στην ανακοίνωσή τους οι «κυανόλευκοι» ανέφεραν τα εξής: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει τον Θοδωρή Βασιλακάκη, που
γίνεται σήμερα το 6ο νέο μέλος της οικογένειας του «αστεριού»! Ο πολυσύνθετος, πολυτάλαντος και πολυμήχανος μέσα στον αγωνιστικό χώρο ποδοσφαιριστής, βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής προέρχεται από μια παραγωγική σεζόν με 28 συμμετοχές και 6 γκολ στο περσινό πρωτάθλημα της Super League. Από το 2009 αγωνιζόταν με τα χρώματα της Ξάνθης. Έχει γεννηθεί στις 20 Ιουλίου 1988 στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία από τη Βέροια. Θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «16». 
Αμέσως μετά δήλωσε: «Θέλω να εκφράσω τη χαρά μου που θα φορέσω τη φανέλα του Ατρόμητου αλλά και να σταθώ κυρίως στην προσέγγιση που είχα από τους ανθρώπους της oμάδας γεγονός που με κέρδισε ολοκληρωτικά. Από την πρώτη στιγμή που μίλησα με τον προπονητή κ. Κάναντι και τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο, κατάλαβα πόσο με ήθελαν και αμέσως σκέφθηκα ότι σε αυτή την ομάδα θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου. Κάνω ένα βήμα παραπάνω και θα προσπαθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας που είναι η διάκριση στο κύπελλο και η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Γνώριζα την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο, είναι πολύ ωραίο το κλίμα και οι συνθήκες στο αθλητικό κέντρο και πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος που από σήμερα κιόλας θα ξεκινήσω. Επίσης μου άρεσε η ατμόσφαιρα κάθε φορά που έπαιζα στο γήπεδο Περιστερίου, από εδώ και στο εξής δεν θα είμαι αντίπαλος αλλά μέλος αυτής της ομάδας και υπόσχομαι ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνω και τη ψυχή μου για να βγαίνουμε νικητές από το γήπεδο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ