Quantcast

http://picasion.com/

«Coffee Go»: Η καλύτερη συντροφιά στο δρόμο!

Είσαι στο αυτοκίνητο και θέλεις καφέ ή παγωτό ή donuts, ή σάντουιτς, ή γρανίτες, ή μιλκσέικ, ή χυμό, ή παγωμένη σοκολάτα, ή κρουασάν ή κουλούρι ή κάποιο άλλο σνακ; Ή όλα τα παραπάνω, αφού έχεις φορτώσει στο αυτοκίνητο όλη την οικογένεια και ο καθένας θέλει κάτι διαφορετικό πριν το ταξίδι; Άντε κάνε βόλτες τώρα μέσα στην πόλη, βγες μπες στο αμάξι, σταμάτα ξεκίνα... κίνηση και ζέστη. 
Όοοοοοχι πλέον τέτοια ταλαιπωρία στη Βέροια! Γιατί στη Βέροια έχουμε το «Coffee Go», που με μια μόνο στάση και χωρίς καν να βγεις από το αυτοκίνητο, τους έχεις όλους ικανοποιημένους και έχεις ξεκινήσει στο λεπτό για τον προορισμό σου!
Και εμείς το λατρέψαμε, όχι μόνο για την ευκολία αλλά γιατί που αλλού μπορείς να απολαύσεις κορυφαίας ποιότητας καφέ με 1,80€ μαζί με ντόνατ ή κρουασάν, ή κουλούρι Θεσσαλονίκης ή κουραμπιεδάκι ή νεράκι; 
Το «Coffee Go» έχει και κάρτα πακέτου για τους πελάτες του, που με 6 καφέδες που θα πάρουμε, τον 7ο μας τον κερνάει! Έχει άμεση, άψογη και χαμογελαστή εξυπηρέτηση, υπέροχα συνοδευτικά και σούπερ τιμή! Θα το βρείτε στη Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας - Νάουσας, στο μικρό πέτρινο σπιτάκι. Πλησιάστε το παράθυρο, δώστε την παραγγελία σας και στο λεπτό θα την παραλάβετε από τη θέση του οδηγού! Το πιο πρωτοποριακό drive in cafe που έγινε λατρεία στη Βέροια!
Τηλ. 2331062623






ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ