Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χαραλαμπίδης: «Η Βέροια θα επιστρέψει στην Super League»

Ο νέος προπονητής της Βέροιας φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε σε ένα νέο ξεκίνημα αλλά και στο... στιλ της νέας του ομάδας. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης τόνισε πως η Βέροια στην επόμενη σεζόν θα βασιστεί κυρίως σε νέους ποδοσφαιριστές ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πως βλέπει τον αντίπαλο στην Football League, Άρη. Αναλυτικά όσα είπε στην
εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του Metropolis 95.5: 

Για τον στόχο της Βέροιας τη νέα σεζόν

«Μιλήσαμε και ξέρουμε πως θα είναι μια δύσκολη χρονιά. Δεν έχει πάρει αδειοδότηση η ομάδα και θα πορευτεί με ποδοσφαιριστές 24 χρονών. Θα δουλέψουμε πάνω στο στήσιμο της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά πιστεύω ότι σταδιακά θα μπορέσουμε να κάνουμε μια καλή ομάδα και αν επιστρέψουμε στην Α΄Εθνική».

Έχει τμήματα υποδομής η Βέροια ή θα έρθουν νέα παιδιά από άλλες ομάδες;

«Η ομάδα της Βέροιας έχει Κ20. Έχει αξιόλογα παιδιά η ακαδημία της ομάδας και πιστεύω πως με δουλειά θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στη Football League».

Θα μείνουν ποδοσφαιριστές από πέρυσι;

«Όχι θα γίνει δουλειά εντελώς από την αρχή. Όπως και όταν είχα ξανά πάει στη Βέροια. Τότε είχαμε κάνει μια καινούργια ομάδα η οποία άντεξε ακόμη και στη Σούπερ Λιγκ. Το ίδιο θα γίνει και τώρα με παιδιά από την Κ20».

Λόγω των καλών σχέσεων που έχετε με τον Αστέρα Τρίπολης, θα πάρετε παίκτες από εκεί;

«Είχα κάνει καλό έργο στην Κ20 που ήμουν. Θεωρώ πως υπάρχει μια ανοιχτή γραμμή, ίσως να ενισχυθούμε και από εκεί».

Για την περσινή Σούπερ Λιγκ:

«Ο κόσμος θέλει να υπάρχουν δυνατές ομάδες και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Πρέπει να γυρίσει ο φίλαθλος στο γήπεδο. Με τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τις υπόλοιπες πιο δυναμικές από πέρυσι, θεωρώ πως του χρόνου το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό».

Για την περσινή Football League:

«Σίγουρα ο Άρης ήταν το πρώτο φαβορί για να ανέβει. Έγιναν λάθη όμως στα οποία έφταιγαν όλοι. Θέλουμε Άρη και Ηρακλή στη Σούπερ Λιγκ γιατί δίνουν διαφορετικό χρώμα στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι φέτος θα διορθώσει θα λάθη του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ