Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρίτος στο πανελλήνιο πρώταθλημα motocross ο Κώστας Γκόσκινος!

Μια τεράστια επιτυχία κατέκτησε η Βέροια στον μηχανοκίνητο αθλητισμο. Ο Κώστας Γκόσκινος, ο αθλητής από την Βέροια κατάφερε μετά από μια σειρά από αγώνες να τερματίσει στην 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross μέσα από 46 αναβάτες που συμμετείχαν στην κατηγορία του! Ο ίδιος δήλωσε τα εξής: «Μετά από 7 αγώνες το υπέροχο ταξίδι του
πανελλήνιου μοτοκρός έφτασε στο τέλος του! Αν κάποιος μου έλεγε πριν 6-7 χρόνια ότι θα καταφέρω αυτό που κατάφερα φέτος θα γελούσα!!! 

Όταν γνώρισα έναν άνθρωπο που έχει τεράστια εμπειρία από τον χώρο του μοτοκρός, όμως στα 33 μου χρόνια, και μου είπε ότι η δικιά του καλύτερη χρόνια ήταν στα 37 του τότε όλα άλλαξαν!

Κατάλαβα ότι με σωστή δουλειά αλλά και με τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα μου θα τα καταφέρω!!!
Έτσι φέτος αποφάσισα να ρίξω όλο το βάρος στην προετοιμασία μου στο μοτοκρός και να αφήσω στην άκρη για λίγο το εντουρο. 
Μετά από σκληρή δουλειά και ατέλειωτες ώρες προπόνησης σε πίστες και γυμναστήρια αλλά και πολλές στερήσεις κατάφερα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα! Να καταφέρω να βγω 3ος στην τελική βαθμολογία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μοτοκρός για την χρόνια 2017 στην κατηγορία open!!!», ανέφερε ευχαριστώνας παράλληλα όλους εκείνους που ήταν δίπλα του με κάθε τρόπο και συντέλεσαν σε αυτή την επιτυχία.
«Βέβαια εκτός από τις δικές μου δυνατότητες χρειάστηκε και η βοήθεια από πολλούς ανθρώπους ώστε να έρθει αυτό το αποτέλεσμα για φέτος και αυτοί οι άνθρωποι είναι οι εξής:
Motomarket Alexandros Dimitriadis acerbis 
Motomax Παύλος Τσεβαϊρίδης Just1
Motoway Vangelis Prok bell ray, sbs, Rk,
Motobacanos Θωμας Μπακανος alpinestar 
Herbalife Γιάννης Αθανασίου energy 
Fmbracing Hlias Adams ρουχισμό 
Xifias Vaggelis Amanatiadis αναρτήσεις
Mimiskogias Μίμης Κόγιας ηλεκτροστατικη βαφή 
Crossx Paris Karastergios κάλυμματα σέλας 
Τυροκομικά ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ λάστιχα
Redrider Σιαφαρικας Βασιλειος 
Antonis Power
Λευτερης Κουτσογιαννης
Το φιλαρακι μου Pit Peiratis που με βοηθάει πάντα σε όλα στους αγώνες και τέλος η οικογένεια μου που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά στον μεγάλο μου τον γιο που όταν είδε ότι μπορω να τα καταφέρω έρχονταν μαζί μου στις προπονήσεις και με πίεζε σαν να ήταν ένας μεγάλος άνθρωπος αλλά και την γυναίκα μου που παρόλο που έλειπα αρκετές ώρες από το σπίτι πήρε όλο το βάρος της οικογένειας πάνω της ώστε να μπορέσω να τα καταφέρω σε αυτό που έβαλα στόχο στην αρχή της χρονιάς!!!!!
Καλό καλοκαίρι σε ολους και με υγεία ραντεβού το 2018 στις πίστες!!!!!
Ευχαριστώ πολυ για όλα!!!!!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ