Quantcast

http://picasion.com/

Το Σωματείο οικοδόμων Βεροίας καταγγέλλει την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας

Έχει παραγίνει το κακό τόσα χρόνια με τις φωτογραφικές προκηρύξεις εργαζομένων στην Αρχαιολογία. Αλλά φέτος στην προκήρυξη πρόσληψης επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το έργο: «Στερέωση συντήρηση, αναστήλωση και ανάδειξη του Ανακτόρου των Αιγών - Φάση Δ1» που θα
υλοποιηθεί με τη μέθοδο της αρχαιολογικής αυτεπιστασίας και ανακοινώθηκε στις 24/5/2017 μόνο το όνομα και το επίθετο τον ανθρώπων που προτίθεται να προσλάβει δεν ανακοίνωσε. Στη 2μηνη αυτή προκήρυξη εργασίας κινούμενη στα όρια της νομιμότητας προσλαμβάνει συγκεκριμένα άτομα, απολύτως μεροληπτικά. Έτσι συνηθίζει να χειρίζεται τα θέματα του πολιτισμού η ηγεσία της Ε.Φ.Α Ημαθίας.

Ως εργαζόμενοι νιώθουμε θλίψη και απογοήτευση από αυτά τα φαινόμενα που βάζουν την ηθική στο περιθώριο. Κάθε φορά γίνονται εκατοντάδες αιτήσεις. Πολλοί συνάδελφοι παραμένουν άνεργοι, άλλοι οδηγούνται για εργασία στους γύρω νομούς. Όμως κάποιοι άλλοι απολαμβάνουν εδώ και χρόνια τα προνόμια των ευνούχων.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ