Quantcast

http://picasion.com/

Το Πρόγραμμα του Μητροπολίτη

Από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη κ. Παντελεήμων, από το Σάββατο 3 Ιουνίου έως και την Κυριακή 11 Ιουνίου. Το Σάββατο 3 Ιουνίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει τον Μέγα Εσπερινό της Πεντηκοστής στο καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά στην Βέροια και εν συνεχεία
θα τελέσει κουρά μοναχού.
Την Κυριακή 4 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας επί τη εορτή τη Πεντηκοστής.
Την Κυριακή 4 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό του Αγίου Πνεύματος στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πανοράματος Βεροίας.
Την Δευτέρα 5 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην Αδελφότητα Πέλεκαν.
Την Τρίτη 6 Ιουνίου στις 6:30 μ.μ θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και Παράκληση του Αγίου Λουκά στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.
Την Τετάρτη 7 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Κυμίνων και εν συνεχεία θα ομιλήσει στην Ημερίδα για τις πρεσβυτέρες και μητέρες ιερέων.
Το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα συγχοροστατήσει στον Μέγα Πολυαρχιερατικό Πανηγυρικό Εσπερινό επί τη εορτή του Αγίου Λουκά του Ιατρού Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.
Την Κυριακή 11 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή του Αγίου Λουκά του Ιατρού Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.
Την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 6:30 μ.μ.θα υποδεχτεί την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Τριχερούσας από την Ιερά Μονή Χιλανδαρίου Αγίου Όρους στον προαύλιο χώρο του υπό κατασκευή Ιερού Ναού του Αγίου Λουκά στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια και εν συνεχεία θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ