Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι έχει το πρόγραμμα σήμερα στην Εύηχη Βέροια;

Και επίσημα ξεκινάει σήμερα το καλοκαίρι και μαζί του ξεκινούν και πολλές εκδηλώσεις που διοργανώνουν σύλλογοι και φορείς της Βέροιας σε κάθε γωνιά της πόλης και στα χωριά του δήμου. Σήμερα ξεκινάει και το Φεστιβάλ «Βέροια Εύηχη Πόλη», με υπαίθριες συναυλίες και μουσικά δρώμενα για τις επόμενες πέντε ημέρες. Όλες οι
εκδηλώσεις της Εύηχης Πόλης είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Τι έχει το πρόγραμμα για σήμερα;

Στις 8:00 το απόγευμα:
Παρέλαση Φιλαρμονικών Ορχηστρών Δήμου Βέροιας και Δήμου Νάουσας στους δρόμους της πόλης (Μητροπόλεως, Βενιζέλου, Εληάς, Ανοίξεως)


Στις 9.00 το βράδυ: Συναυλία στην Πλατεία Εληάς
Σύγχρονες διασκευές. Λάτιν και κλασσική μουσική σε ντίσκο και ροκ ύφος!
Φιλαρμονική Δήμου Νάουσας, Δ/νει Φραγκοτσινός Κωνσταντίνος
Φιλαρμονική Δήμου Βέροιας, Δ/νει Κυριακίδης Βαλάντης 

Στις 10:00 το βράδυ: Στο Πάρκο Αγίων Αναργύρων
FLAMENCO Ole

Προσκεκλημένος μας ο γνωστός τραγουδιστής Juan Granados, από το Jerez της Ανδαλουσίας, από τους καλύτερους του είδους του. Έχει δουλέψει με τους μεγαλύτερους μουσικούς και χορευτές στην Ισπανία και διεθνώς.
Συντελεστές: 
Χορός flamenco: Αργυρώ Τσάπου, Σοφία Κιορπέ, Μαρία Μανδραγού
Τραγούδι Flamenco: Juan Granados, Yota Baron
Κιθάρα Flamenco: Κώστας Τσουμάνης - Juan Granados 

Παράλληλα, σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Φωτογραφικής Ομάδας Βέροιας «Αντίθεσις» στον πεζόδρομο της Δημοτικής Αγοράς, με θέμα «Όνειρα». Η έκθεση θα παραμείνει για 5 ημέρες, όσες διαρκέσει και το Φεστιβάλ της Εύηχης Πόλης, με διάφορες μουσικές εκπλήξεις καθημερινά. Σήμερα ξεκινάει με dj set by freerider και live έκπληξη!



Όλο τον Ιούνιο πραγματοποιούνται από τη Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας τα ΚΓ' ΠΑΥΛΕΙΑ.
Σήμερα στις 8:30 το απόγευμα, στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βέροιας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο «Με τα Φτερά της Ελληνικής Μουσικής», αφιερωμένη στην Παγκόσμια Μέρα Μουσικής.
Στην εκδήλωση θα μιλήσει η διδάκτορας γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Σορβόννης Τζωρτζίνα Αθανασίου με θέμα: «Πόλεμος & Ειρήνη» και θα συμμετέχουν τα χορωδιακά σύνολα «ΗΧΩ ΒΕΡΟΗΣ» υπό τη διεύθυνση της κ. Νατέλας Ιτσουϊντσε και το παραδοσιακό σύνολο «ΚΙΒΩΤΟΣ» Βέροιας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ