Quantcast

http://picasion.com/

Τη Δευτέρα 12/6 τα εγκαίνια του «Fullah Sugah» στη Βέροια!

Η «FULLAH SUGAH» γιορτάζει το άνοιγμα νέου καταστήματος full of fashion στη Βέροια! Στις 12 Ιουνίου ανοίγει για το κοινό, το οποίο μπορεί να απολαύσει την πιο trendy συλλογή του καλοκαιριού, στο πιο κεντρικό σημείο της Βέροιας Βενιζέλου 1! Σε αυτό το ραντεβού με την μόδα και τις τάσεις, η συλλογή fullah sugah «Discover You» παρουσιάζει στυλιστικές προτάσεις ολοκληρωμένων εμφανίσεων (total look), ρούχου, παπούτσι, τσάντας, αξεσουάρ για να είστε έτοιμοι για το καλοκαίρι. 
Ρίγες, resort αισθητική, σιέλ, nude & ροζ αποχρώσεις, δαντέλες, floral μοτίβα, έντονα βολάν και off shoulder λεπτομέρειες. Οι προτάσεις fullah sugah δηλώνουν άποψη, τονίζουν την θηλυκότητα της γυναίκας και ταυτόχρονα την υποστηρίζουν στο να εκφράζει το στιλ της τόσο στις ιδιαίτερες στιγμές της, όσο και καθημερινά. Έμπνευση αποτελούν οι παγκόσμιες τάσεις της μόδας, με στόχο να στήνονται μοναδικές συλλογές σε προσιτές τιμές. Μέσα από ένα ισορροπημένο mix and match, κάθε ηλικία, κάθε τάση και κάθε απαίτηση βρίσκει την απόλυτη έκφρασή της.
Η Fullah Sugah είναι το όνομα της μόδας για τη γυναίκα του σήμερα, που τη χαρακτηρίζει η θηλυκότητα, η δυναμική προσωπικότητα και το μοναδικό στιλ. Πίσω από το εμπορικό σήμα κρύβεται μια μεγάλη ιστορία 80 ετών επιτυχίας και αδιάλειπτης παρουσίας στο μαγικό και υπέροχο κόσμο της μόδας που ξεκινά από το 1936 μέχρι σήμερα με δίκτυο 21 καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο.
Για την ημέρα εγκαινίων Δευτέρα 12/6 το κατάστημα θα είναι ανοικτό 9.00-21.00!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ