Quantcast

http://picasion.com/

Τα 8 σημάδια που δείχνουν ότι ένας Βεροιώτης σας φλερτάρει

Πόσες φορές δεν έχετε πιάσει τον εαυτό σας να αναρωτιέται εάν ο Βεροιώτης που έχετε «βάλει στο μάτι» ανταποκρίνεται και σας φλερτάρει; Στην πραγματικότητα, υπάρχουν ορισμένα σημάδια που δείχνουν ότι ενδιαφέρεται. Εάν, λοιπόν, δυσκολεύεστε να διαβάσετε την γλώσσα του σώματος ή εάν νιώθετε ότι δεν βλέπετε αντικειμενικά τα
πράγματα, διαβάστε παρακάτω μια λίστα με τα 8 προφανή σημάδια που υποδηλώνουν ότι σας φλερτάρει:

Υπέροχο χαμόγελο

Ένα όμορφο χαμόγελο είναι πραγματικά καλό σημάδι του φλερτ. Εάν παρατηρήσετε ότι εκείνος χαμογελά και λάμπει μόλις σας δει προφανώς του αρέσετε και θέλει να σας πλησιάσει. Ίσως να είναι κι εκείνος ντροπαλός, οπότε γιατί να μην δείξετε θάρρος και κάνετε εσείς το πρώτο βήμα; Απλά χαμογελάστε και ξεκινήστε μια συζήτηση ευγενικά, αλλά σε καμία περίπτωση προκλητικά.

Κόκκινα μάγουλα

Ενίοτε και οι άντρες κοκκινίζουν! Εάν παρατηρήσετε ότι ένας 
Βεροιώτης κοκκινίζει όταν βρίσκεστε κοντά του, αυτό υποδηλώνει ότι φλερτάρει μαζί σας. Βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ντροπαλός αφού οποιοσδήποτε μπορεί να κοκκινίσει όταν βλέπει μια όμορφη γυναίκα. Το κοκκίνισμα είναι μια σωματική λειτουργία που δεν μπορούμε να ελέγξουμε οπότε αν εκείνος κοκκινίζει όταν βρίσκεστε κοντά, ίσως του αρέσετε.

Οπτική επαφή

Μπορεί να σας μπερδέψει λίγο, αλλά αξίζει την προσοχή σας. Η επαφή με τα μάτια είναι καταρχάς σημαντικό κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας μας με τον απέναντι. Ανάλογα με το χρονικό διάστημα που «αντέχει» να σας κοιτάζει στα μάτια, μπορείτε να καταλάβετε και κατά πόσον ή όχι του αρέσετε. Αν λοιπόν εκείνος έχει οπτική επαφή μαζί σας για πολύ ώρα και που και που χαμηλώνει το βλέμμα, προφανώς ενδιαφέρεται. Είναι αυτό που κάναμε όταν ήμασταν παιδιά, αν το σκεφτείτε, και χαμηλώναμε το βλέμμα σε μια στιγμή αμηχανίας. Μπορεί ο συγκεκριμένος άντρας άλλωστε να είναι λίγο ντροπαλός!

Χέρια στους γοφούς

Αν στέκεται με τα χέρια στους γοφούς ή τοποθετεί τους αντίχειρες στις θηλιές της ζώνης που φορά, μάλλον ενδιαφέρεται για εσάς. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να σας δείξει ότι είναι άνθρωπος με αυτοπεποίθηση και άνετος.


Τυχαίο (;) άγγιγμα

Είναι αυτό το γνωστό «Ω, με συγχωρείτε ήταν τυχαίο!» Αν θέλουμε βέβαια το πιστεύουμε γιατί κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι! Σημαίνει ότι ο τύπος προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σας και ψάχνει οποιαδήποτε δικαιολογία για να συνεχίσει την κουβέντα. Σε κάποιες γυναίκες βέβαια δεν αρέσει καθόλου. Αν πάντως σας αρέσει, δεν έχετε παρά να ανταποδώσετε κι εσείς από την πλευρά σας το φλερτ. Η αλήθεια είναι πάντως ότι οι περισσότερες γυναίκες αγνοούν αυτό το σημάδι, αλλά δεν θα ‘πρεπε!

Κλίσεις του κεφαλιού

Αν γέρνει το κεφάλι του μπορεί να σημαίνει ότι σας συμπαθεί. Αν γέρνει όμως ολόκληρο το σώμα του προς το μέρος σας, αυτό σημαίνει ότι ακούει προσεκτικά κάθε λέξη που λέτε. Είναι επίσης πολύ δεκτικός σε όσα λέτε και πραγματικά του αρέσει η συνομιλία του έχετε. Είναι εκπληκτικό αυτό το σημάδι!

Διεσταλμένες κόρες

Μερικές φορές τα μάτια μας, μπορούν να μας προδώσουν ακόμα κι αν δεν το θέλουμε. Όταν μας ελκύει κάποιος διαστέλλονται και γίνονται μεγαλύτερα. Εάν παρατηρήσετε ότι τα μάτια ενός άντρα διαστέλλονται στη θέα τη δική σας, προφανώς είναι ερωτευμένος μαζί σας.

Νευρικές κινήσεις

Τέλος να αναφέρουμε και ένα σημάδι αμιγώς γυναικείο. Κάνετε νευρικές κινήσεις όταν βρίσκεστε κοντά με το πρόσωπό που σας ελκύει; Μάλλον ναι, αλλά μην αγχώνεστε. Είναι απολύτως φυσιολογικό και είναι ένα «καλό νευρικό σημάδι». Έχει να κάνει με την προσδοκία από τη στιγμή που αναρωτιέστε αν του αρέσετε ή όχι. Αν δείτε πάντως να κάνει κι εκείνος νευρικές κινήσεις, σημαίνει ότι ενδιαφέρεται για εσάς κι όχι ότι έχει νεύρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ