Quantcast

http://picasion.com/

Στο γάμο του Κώστα και της Δήμητρας (ΦΩΤΟ)

Ένα νέο και όμορφο ζευγάρι ενώθηκε το περασμένο Σάββατο με τα δεσμά του γάμου. Ο Κώστας Μίγγος και η Δήμητρα Κιλικίδου ανέβηκαν το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 τα σκαλιά του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στο Μακροχώρι Ημαθίας, παρουσία των οικογενειών τους, συγγενών, πολλών φίλων και αγαπημένων προσώπων. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι φίλοι τους, Κωνσταντίνος Πρωτόγυρος και Φωτεινή Παπαδοπούλου.
Η Δήμητρα, εντυπωσιακή μέσα στο ρομαντικό ιβουάρ νυφικό της με πλούσια τούλινη φούστα, δαντελένιο μπούστο, καθώς και φίνες λεπτομέρειες από δαντέλα τόσο στο τελείωμα όσο και στο πέπλο, που έδενε υπέροχα με τα μακρυά κυματιστά της μαλλιά. Ο Κώστας επέλεξε κοστούμι σε εντυπωσιακό μπλε χρώμα με μαύρη λεπτομέρεια στο πέτο, που συνδύασε άψογα με τη ζώνη, τα παπούτσια και το τριγωνάκι που προτίμησε αντί γραβάτας.
Μικρά παστέλ τριαντάφυλλα και κλαδάκια λεβάντας συνέθεσαν την καλοκαιρινή ανθοδέσμη της Δήμητρας, ενώ το χρώμα της λεβάντας ήταν αυτό που κυριαρχούσε σε όλη τη γαμήλια διακόσμηση. Ακολούθησε η δεξίωση στο Κτήμα Γκαντίδη, όπου το ζευγάρι με το αστείρευτο κέφι τους την μετέτραψαν σε ένα αξέχαστο για όλους πάρτι. Όλες τις υπέροχες στιγμές της ημέρας αποτύπωσε μοναδικά μέσα από το φακό του ο Sakis Hasapetis. Κώστα και Δήμητρα να ζήσετε!













ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ