Quantcast

http://picasion.com/

Πρωταθλήτρια Β. Ελλάδος στη Ρυθμική Γυμναστική η Μιχαϊλίδου! (ΦΩΤΟ)

ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ
Η μικρή ταλαντούχα αθλήτρια του Α.Π,Σ Φιλίππου Βέροιας ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στην τελική φάση του πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής Παγκορασίδων Α και Β χρονιάς Βορείου Ελλάδος. Μία διάκριση που είχε πολλά χρόνια να χαρεί το φίλαθλο κοινό της Ρυθμικής στην Βέροια! Ο αγώνας
πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Ν.Ιωνίας στον Βόλο στις 24-26 Ιουνίου. Συγκεκριμένα η Μιχαϊλίδου Ελευθερία ήταν 1η στο σύνθετο ατομικό στην ηλικία της (παγκορασίδα Α Χρονιάς) με 38,950 βαθμούς παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο, 1η στο στεφάνι, 2η στο πρόγραμμα χωρίς όργανο, 2η στην μπάλα και 4η στο σχοινάκι.

Η Ντόκα Ιωάννα επίσης παγκορασίδα 1ης χρονιάς φανερά βελτιωμένη σε όλα τα όργανα από τον προηγούμενο αγώνα κατάφερε να καταλάβει την 7η Θέση στο πρόγραμμα με μπάλα κάτι αρκετά δύσκολο λόγω του εξαιρετικά μεγάλου ανταγωνισμού!

Η Ντόκα Ελένη, Δοξοπούλου Μελίνα και Στήθου Ελένη Άννα (παγκορασίδες Α Χρονιάς) επίσης πολύ πιο σταθερές στα όργανα από τον προηγούμενο αγώνα και έχοντας μια πολύ καλή παρουσία στο πρόγραμμα χωρίς όργανο έδωσαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον!

Οι μικρές αθλήτριες του Φιλίππου Βέροιας απέδειξαν ότι με σκληρή δουλειά και προσήλωση στους στόχους τους τίποτε δεν είναι ανέφικτο. Συγχαρητήρια!






ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ